Made in Italy

Biblioteca de un design modern, rosu Carol Wall, a făcut în Italia

  • Made in Italy
  • Cod: CAROL ROSSO
Lei 2765,50 Lei 3072,76 -10%
Material PMMA
Măsuri L 110 x H 20 x P 110 cm
Culoare Roșu și transparent
Timpii de livrare 7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
Bibliotecă de perete roșu Carol design modern, fabricată în Italia
Senzații maritime pentru biblioteca de perete Carol, realizată cu tăieturi precise cu laser pentru a-i da forma unei adevărate bijuterii a mării. Partea frontală din plexiglas transparent, care reflectă partea din spate, disponibilă în roșu coral complet, oferă o notă de eleganță mediului de acasă. Atât baza transparentă, cât și raftul sunt realizate 100% din cristal acrilic PMMA polimer virgin. Luminozitatea și strălucirea rămân constante și nealterate în timp. Plexiglassul PMMA polimer virgin utilizat de este netoxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. 100% reciclabil. Conform UNI EN 71-3:200. Conceput, proiectat și realizat în Italia, cu materiale italiene.

Acest produs este realizat de o companie puternic axată pe evoluția tendințelor de design și pe caracterul practic al plexiglasului . Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor de activitate, ideile designerilor creativi italieni sunt transformate în obiecte gata să amenajeze orice mediu cu personalitate: mobilier, accesorii de amenajare, accesorii pentru casă și iluminat, articole esențiale în peisajul casnic contemporan.

Capacitate maxima 15 kg
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro