Made in Italy

Bibliotecă arcuită independentă din sticlă afumată și design din bronz periat - Marco

  • Made in Italy
  • Cod: MARCO
Lei 61413,47 Lei 68237,23 -10%
Material sticla si tabla
Timpii de livrare 30 de zile lucrătoare
Lungime (cm) 173
Adâncime (cm) 40
Înălțime (cm) 230

Bibliotecă de sufragerie independentă, din sticlă afumată și geometrie a arcului de bronz, lux fabricat în Italia

Această bibliotecă pentru camera de zi se caracterizează prin designul său unic și incredibil de elegant, realizat cu laterale și rafturi în întregime din sticlă afumată.
Particularitatea sa constă în structura interconectată realizată din tablă subțire în formă de arc într-un finisaj din bronz periat, care se integrează cu compoziția, oferind un efect de rafinament și geometrie extreme.
Fabricat manual în Italia, cu materiale de înaltă calitate , este un accesoriu independent, capabil să ofere modernitate și clasă mediului.

Acest material elegant va deveni protagonistul mediului, într-o combinație a tradiției artizanale italiene și a inovației moderne și contemporane.

Crearea în sticlă sudată , folosind foi de sticlă foarte groase, este rezultatul unui proces unic care necesită o precizie extremă și care permite obținerea unor structuri foarte rezistente, în special în îmbinări, care rămân complet transparente datorită lipiciilor speciale.
Sticla reprezintă unul dintre cele mai nobile și mai vechi materiale, deoarece este capabilă să își mențină perfecțiunea neschimbată în timp, precum și să fie ecologică și fascinantă.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro