Made in Italy

Bibliotecă din sticlă afumată cu sertar din lemn de nuc Canaletto Design italian - Linzy

  • Made in Italy
  • Cod: LINZY2
Lei 27288,09 Lei 30320,10 -10%
Timpii de livrare 30 de zile lucrătoare
Materiale de top sticlă
Lungime (cm) 80
Adâncime (cm) 40
Înălțime (cm) 200

Bibliotecă living independentă din sticlă afumată cu sertar din lemn de nuc canaletto fabricată în Italia.

Această bibliotecă cu afișaj se caracterizează prin designul său hotărât și elegant, realizat în întregime din sticlă afumată.
Fabricat manual în Italia, cu materiale de înaltă calitate , este un accesoriu independent, capabil să definească mediul, oferind o notă de lux și clasă.
Este inclus un sertar din lemn de nuc canaletto cu un buton de finisaj metalic, care poate fi poziționat după cum doriți în cele două compartimente de referință. Sarcina admisibilă pentru fiecare raft este de 15 kg.

Datorită liniilor sale inovatoare, funcționale și de design, biblioteca poate fi utilizată atât în zona de living, într-un birou sau oriunde doriți să o amplasați.
Acest material elegant va deveni protagonistul mediului, într-o combinație a tradiției artizanale italiene și a inovației moderne și contemporane.

Crearea în sticlă sudată , folosind foi de sticlă foarte groase, este rezultatul unui proces unic care necesită o precizie extremă și care permite obținerea unor structuri foarte rezistente, în special în îmbinări, care rămân complet transparente datorită lipiciilor speciale.
Sticla reprezintă unul dintre cele mai nobile și mai vechi materiale, deoarece este capabilă să își mențină perfecțiunea neschimbată în timp, precum și să fie ecologică și fascinantă.

NB:
Raftul superior pentru sertar din sticlă gravată cu acid, oglindă sau lăcuită este disponibil la cerere. În plus, sertarele sunt disponibile în diferite finisaje. Pentru o ofertă gratuită, nu ezitați să ne contactați.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro