Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

-Picioare liber bibliotecă / perete design modern Pam afumat, a făcut în Italia

Cod: PAM FUME
Lei 18.206,37 Lei 25.487,98 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
PMMA
Măsuri
L 180 x H 180 x P 30 cm
Culoare
fum transparent
Timpii de livrare
7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
Viadurini Living
Libreiria picioare / perete de design modern Pam afumat, a făcut în Italia
Biblioteca privată linii minime și efectul suspensiei de vid pentru cărți care remite: cărțile sale, de fapt, personalizând mediul de acasă. Biblioteca Pam transparent afumat a început ca o bibliotecă autoportantă, dar puteți ancora perete. Caracteristicile fizico-tehnice ale plexiglas (rezistent la impact, nedeformabil, durabil, izolant) face produsul potrivit atât în ​​interior cât și în exterior. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin este utilizat de non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Recyclable 100%. În conformitate cu UNI EN 71-3: 200. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.

Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate