Made in Italy

Bancă de grădină luminoasă din polietilenă cu LED Made in Italy - Galatea

  • Made in Italy
  • Cod: GALATEALIGHT
Lei 6676,05 Lei 8345,07 -20%
Material Polietilenă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare
Lungime (cm) 175
Adâncime (cm) 145
Înălțime (cm) 42

Banc de exterior din polietilenă cu LED fabricat în Italia.

Banc luminos pentru exterior fabricat în întregime în Italia din polietilenă opacă complet cu kit de iluminare LED . O piesă de mobilier concepută și concepută pentru a amenaja spații mari în aer liber. Forma sa este ideală pentru a crea compoziții articulate și dinamice prin combinarea mai multor elemente pentru a crea canapele confortabile și confortabile . Suprafața este caracterizată de caneluri care creează o texturare elegantă împreună cu efecte minunate de lumină și umbră , creând astfel o atmosferă delicată și primitoare . Ele oferă, de asemenea, un sentiment de continuitate atunci când mai multe module sunt juxtapuse împreună, creând astfel o soluție perfectă pentru mobilarea mediilor mari în aer liber cu personalitate și stil. Complet cu kit de fixare .

Caracteristici bec : 4 x 8.5w 6500K clasa A cu carcasă din policarbonat, cablu negru de 280 cm și mufă rezistentă la stropire

Întreținere și curățare : evitați acumularea de praf și murdărie pe suprafețe. Curățați periodic cu un burete umed și un detergent lichid neutru, clătiți cu apă și uscați cu o cârpă. Evitați să folosiți detergenți sau detergenți care conțin solvenți sau alcool etilic. Expunerea continuă și prelungită la lumina soarelui poate provoca modificarea culorii și a finisajului original al articolului.

NB : este posibil să solicitați setul practic de nisip uscat pentru a conferi o mai mare stabilitate produsului.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț folosind formularul „ Solicitați informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro