Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mobilier de Grădină Italian - Viadurini în the Garden

Mobilier de grădină. Mese, fotolii și șezlonguri din lemn de tec și rășină exclusivă pentru Viadurini în grădină.

Grija de mobilierul de grădină este la fel de importantă ca îngrijirea locuinței.
Acesta este motivul pentru care Viadurini a colectat în colecția Viadurini in Garden o gamă largă de accesorii pentru mobilier exterior, pentru a vă îmbunătăți și personaliza grădina.

Mese din lemn de tec prețios, în formă rotundă sau dreptunghiulară, pentru a organiza mese cu prietenii din grădina ta. Scaune și fotolii din rășină sau aluminiu pentru a vă oferi spațiul exterior al casei dvs. cu stil, șezlonguri din lemn de tec, care pot fi pliate pentru cei care adoră să facă plajă în confortul propriei terase sau grădină. În cele din urmă canapele cu 2 sau 3 locuri și canapele de colț pentru a crea un salon confortabil chiar și în exterior.

Descoperă cel mai bun mobilier de exterior din această colecție și dacă totuși vrei să fii surprins, uită-te și la secțiunea site-ului dedicată mobilierului luminos, vei găsi idei inovatoare și distractive pentru a da o lumină nouă grădinii tale!