suport dreptunghiular Lavoar din bazalt negru Chao, design naturale

  • Cod: ISLAREBNE
Lei 3669,87 Lei 4077,61 -10%
Timpii de livrare 7/14 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Greutate produs 65,00 kg
Lavoar dreptunghiular din Chao bazalt negru.
Dimensiuni: 85 x 45 x H 12 cm
Geometrii pătrat și unghiulare pentru lavoare fabricate cu linii
de aroma retro disponibile în diferite tipuri de marmura si pietre nobile.
BAZALTIC
Bazalt este o rocă vulcanică extrusive, rezultă din scurgeri de magmă din litosfera. Reducerea presiunii și răcirea rapidă în contact cu atmosfera Pământului au reținut procesul
de cristalizare, da această piatră o structură foarte compactă , cu pasta de microcristaline inchis sau negru , cu un conținut relativ scăzut de silice. Culoarea închisă provine din caracteristicile magma ultrabasic din care provine. Bazaltul este alcătuită în principal din fier și magneziu silicați, plagioclaz calcice și piroxeni.
Bazaltul are caracteristici excelente tehnice nu fac obiectul modificării, un grad ridicat de compactitate
, cu o excelentă rezistență la stres și la șocuri mecanice, îngheț-dezgheț mică și mare alunecare.

Caracteristica pietre naturale este prezența diferitelor vinișoare, culori și nuanțe, precum și prezența unor mici „micro lacrimi“ și găuri, care sunt defecte nu trebuie luate
în considerare, dar o parte din naturalețea produselor realizate cu aceste materiale. Desăvârșirea suprafață este atins numai în produsele din rășină sau din ceramică, realizate cu procesele industriale. Din acest motiv, în etapa finală a chiuvetei fabricarea și cădițe de duș, pentru unele tipuri de piatră (care , în natură au micro - fisuri și găuri) produsele sunt supuse unei proceduri de monitorizare, iar găurile sau microfisurile sunt perfectat , prin amestecarea rășinii cu reziduurile de pulbere din aceeași piatră.
CURĂȚAREA PENTRU Bowls și
a veselei duș din piatră naturală
Pentru curățarea zilnică a tuturor pietre naturale, vă recomandăm absolut
de a utiliza doar apa, sau produse NEUTRU DETERGENTS nu pentru alte produse pe bază de acid, care poate ruina structura și supericie de piatră , în câteva săptămâni , PIATRA NATURALA PE BAZA DE APA-si!
TRATAMENT
Este strict necesar pentru a continua cu aplicarea unui tratament la momentul instalării, de atunci
se repetă periodic, în funcție de duritatea apei și de utilizare. Acesta poate fi utilizat numai un produs pentru piatra naturala pentru a proteja piatra a lungul timpului.
„“
Viadurini.it cu colecția sa exclusivă Viadurini Bath Collection oferă d „mobilier pentru baie cu un design original și fără precedent. Chiuvete appogio rotunde, dreptunghiulare, eliptice ... lavoare piramidale coloana, cilindrice, căzi de duș și multe altele. O colecție în care natura domnește suprem. Toate articolele oferite sunt realizate din pietre naturale, de culoare și nuanțe de cereale prețioase, în mod deliberat lăsate la starea lor brută fascinantă.

De cecumpărați:
  • calitate excelent / raport preț
  • design original
  • marmură și piatră naturală
  • colecție exclusivă Viadurini
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro