Bancă de grădină din Teak natural de diferite dimensiuni - Yggdrasil

  • Cod: YGGDRASIL5
Lei 2.812,48 Lei 3.515,60 -20%
Material Teak
Timpii de livrare 1 saptamana lucratoare

Banca pentru gradina din tec natural de diverse dimensiuni.

Bancă de exterior din lemn de tec natural și disponibilă în diferite dimensiuni . Lemnul de tec folosit este de origine indoneziană , provenit din păduri controlate și durabile (LEMUL LEGAL INDONEZ). Este un material extrem de durabil , stabil, rezistent la agenții atmosferici, ciuperci, atacurile paraziților și insectelor. Conține niveluri ridicate de uleiuri naturale care îl fac durabil și limitează absorbția umidității .

Banca aparține unei colecții care este mereu la zi din tec fin netratat . Produse robuste si functionale , potrivite pentru decorarea verandelor, teraselor si gradinilor de toate stilurile.

Produsele din această colecție sunt țesute manual folosind numai fibre și materiale naturale care, datorită caracteristicilor lor intrinseci, pot prezenta nereguli, imperfecțiuni și diferențe de culoare (condiții care ar putea apărea și la ceva timp după achiziție). Pentru a garanta o durată de viață mai lungă a produsului în timp, recomandăm evitarea expunerii prelungite la lumina soarelui, ploaie, umiditate și variații mari de temperatură (factori care ar putea slăbi fibra, o fac supusă ruperii și favorizează apariția mucegaiurilor). Dacă produsul este expus la condiții de umiditate deosebit de ridicată, vă recomandăm să-l lăsați să se usuce rapid și complet, evitând întotdeauna lumina directă a soarelui.

Dimensiuni disponibile :
  • L 150 x D 65 x H 91;
  • L 180 x D 65 x H 91.
Întreținere :
Suprafața cu ulei pe suprafața mobilierului din lemn de tec este un proces natural; uleiul se poate scurge in primele luni, mai mult sau mai putin consistent in functie de mediul in care este amplasata piesa de mobilier. Prin urmare, sfătuim să nu poziționăm mobilierul de tec noi în aer liber în prezența podelelor de piatră poroasă , cel puțin până când procesul de suprafață a uleiului a scăzut.
În plus, fiind în mod natural uleios, tecul nu este potrivit pentru lăcuire ; orice finisaj aplicat nu va adera corect la suprafață și va începe să se uzeze după ceva timp.
De asemenea, sfătuim folosirea uleiului de lemn : nu oferă o protecție suplimentară, dimpotrivă, un exces de ulei poate duce la formarea mucegaiului pe straturile de suprafață, rezultând pete de culoare închisă care pot fi apoi îndepărtate doar cu agresivitate. slefuire.

NB : Produsul trebuie asamblat.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată completând formularul corespunzător „Solicitați informații” .
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter