2 din piele neagră proiectează 41x28x5cm Tava și 45x32x6cm Anastasia

  • Cod: ANASTASIA NERO
Lei 2.481,43 Lei 3.101,80 -20%
Material piele
Măsuri L.41 / 45 x H.5 / 6 x p.28 / 32 cm
Culoare negru
Timpii de livrare 7 zile termenul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
2 din piele neagră proiectează 41x28x5cm Tava și 45x32x6cm Anastasia
Eleganță, stil și design la masă? Alege tava Anastasia! Un tabel de bine-set are propriul său farmec și face ca fiecare masă specială. Ora cinei, de obicei, este una dintre puținele momente ale zilei unde puteți găsi întreaga familie împreună. Pentru a maximiza această ocazie atât de important, ceea ce face chiar mai special, este important să se pună pe masa de vesela plăcut să se uite la, dar în același timp funcțional. Tava Anastasia este un bun exemplu: are o linie atemporal si puteti folosi in mai multe scopuri.
Acesta este caracterizat de un design tipic italian și se caracterizează printr-un sobru, dar rafinat. Adoperatelo pentru a servi sosurile se toarnă în boluri speciale sau să conducă la meseni cocotă care conțin sufleuri delicioase încă fierbinte și gata să mănânce. Această tavă este de asemenea utilizat pentru a servi diversele recipiente de condimente direct pe masa prin faptul că nu îmbogățesc direct alimente cu arome care nu toată lumea s-ar putea dori. Tava Anastasia este o idee elegant cadou pentru toți cei care iubesc detaliile cu gust care fac intotdeauna diferenta.

producător
Acest produs face parte dintr-o colecție făcută dintr-o estetică stilist atent și de cercetare, cu scopul de a combina eleganta atemporala, atmosferă rafinată și echilibrul de forme și culori. Propunerile variază de la mobilier pentru dormitor, zona de living, mese și console de până la iluminat. Stilul este inconfundabil: lux, eleganță, confort, liniaritate și o atenție deosebită unicitatea și exclusivitatea proiectului. Prelucrarea se face folosind materiale de primă calitate, atent selectate, folosind tehnici de tăiere și prelucrare precise. De la clasic la stil minimalist modern, această colecție de mobilier permite dorințele și dorințele fiecărui client, respectând în același timp contextul în care sunt incluse mobilierul și accesoriile.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter