Made in Italy

2 Scaune Stivuibile din Plexiglass și Fier Made in Italy - Timon

  • Made in Italy
  • Cod: TIMON
Lei 2.050,33 Lei 2.562,95 -20%
Timpii de livrare 10/15 zile lucratoare
Structura materialului fier
Lungime (cm) 48
Adâncime (cm) 51
Înălțime (cm) 83

Scaun de interior din plexiglas si fier Fabricat in Italia

Scaun de living realizat cu sezut si spatar din plexiglas si structura din fier cromat argintiu , in intregime Made in Italy.

Capodopera de design care redefinește eleganța contemporană. Transparența cristalină a plexiglasului de înaltă calitate creează un efect aproape magic, pare suspendat în aer, gata să te întâmpine într-o îmbrățișare de lumină și confort.

Scaunul nu este doar o piesă de mobilier; este o experiență care te învăluie cu liniile sale curate , perfectă pentru orice masă sau mediu. Metalul picioarelor adaugă un plus de clasă, strălucind delicat și reflectând personalitatea celor care aleg să se înconjoare cu frumusețe.

Conceput pentru cei care nu doresc să renunțe la funcționalitate, scaunul este stivuibil , fiind ușor de depozitat atunci când aveți nevoie de mai mult spațiu. Este o alegere ideală pentru iubitorii de design care apreciază caracterul practic fără compromisuri. Și apoi, rezistența materialului garantează că frumusețea acestuia rămâne neschimbată în timp, o investiție în durabilitate pe care doar Made in Italy adevărat o poate oferi.

Perfect pentru mobilarea locurilor la modă sau pentru a da o notă de unicitate sufrageriei de acasă, scaunul se adaptează oricărui mediu cu o grație atemporală. Este exemplul clar al modului în care designul poate întâlni caracterul practic și poate trăi în armonie într-un spațiu conceput pentru a fi locuit.

dimensiuni:

  • lungime: 48 cm
  • adâncime: 51 cm
  • inaltime: 83 cm
Contactați-ne pentru o ofertă sau pentru informații folosind formularul „ Solicitare informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter