Made in Italy

2 septembrie scaune moderne tapițate, cu picioare din lemn în Audrey negru

  • Made in Italy
  • Cod: SEDIA AUDREY
Lei 10.589,74 Lei 13.237,19 -20%
Măsuri 47 x 60 x h. 95 cm
Timpii de livrare 20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Personalizate Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
2 septembrie scaune moderne tapițate , cu picioare din lemn în Audrey negru
Audrey este un scaun fantastic de design original și creativ, se potrivește în orice decor, de la clasic la modern. Aceste scaune stil contemporan constau dintr-un cadru de lemn negru mat, complet cu umplutură din poliuretan de inalta densitate si scaun tapitat cu benzi elastice. Audrey Aceste scaune sunt acoperite cu un original, Tortora Cat.A țesute, care dă o notă de eleganță și rafinament atemporal.
Audrey unește în sine stil, calitate, design și eleganță. Cu linii fluide, simplu si stilizat este potrivit pentru orice tip de mobilier.
De asemenea, vă aduce o notă de design și confort în casa ta!
Made în întregime în Italia.

Pretul include:
- 2 scaune Audrey tesatura porumbel gri și lemn negru mat

ARTISAN PRODUCATOR
Această colecție de mobilier de lux adaugă o notă de eleganță modernă și cu metroul la toate spațiile cele mai strălucitoare, și chiar la casa ta, nu da o atmosfera interesanta si extrem de pitoresc.
Viadurini   El colaborează cu o companie importantă artizan cu obiectivul de a participa la crearea de locuri foarte caracterizate, spații să se retragă pentru a scăpa de realitate, sporind expresia personalității, spațiu în care să respire și vis. Recuperați contactul cu obiectul de autenticitate creativ născut din gândirea și cultura tipic italian, un amestec unic de accesorii pentru a furniza spații cu un distinct, unic, nu moderne, nu clasice dar capabil să comunice cu fiecare stil.
Compania a fost infiintata in anul 1991 in Treviso, la 20 km de Veneția. Din acest oraș unic ea a învățat arta de lucruri frumoase, proporțiile arhitecturale, utilizarea diferitelor materiale și inspirație în culturi îndepărtate reprelucrat de măiestrie italian genial. Un set de obiecte, unice și autentice, disponibile pentru designeri de interior pentru a crea modele exclusive, din ce în ce expresie diferite, niciodată nu a aprobat, un lux educat și moderat ostentativ al unui proiect de cercetare în curs de desfășurare decorativ sofisticat.

„Mobilierul devine expresie a sufletului care transformă spațiul într-o adevărată experiență multi-senzorială.“
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter