Made in Italy

2 septembrie scaune tapițate frumos stil de culoare époque Ecru Degetele

  • Made in Italy
  • Cod: SEDIA DITA
Lei 19086,03 Lei 21206,75 -10%
Măsuri 54 x 65 x h. 95 cm
Timpii de livrare 20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Personalizate Acest element poate fi personalizat. Pentru informații suplimentare: info@viadurini.ro
2 septembrie scaune tapițate frumos stil de culoare époque Ecru Degetele
Dita este un scaun fantastic design simplu și original stil Belle Epoque, se potrivește în orice decor, de la clasic la modern. Aceste scaune sunt alcătuite dintr-un cadru de lemn negru mat, complet cu umplutură din poliuretan de inalta densitate si cu scaun capitonat cu benzi elastice.
Aceste două scaune „degete“ sunt adaptate ambalaje și sunt acoperite cu catifea de culoare ecru, cu originalul înapoi la „brâu“, care dă o notă de eleganță și rafinament atemporal.
Fiecare scaun Dita unește în sine stil, calitate, design și eleganță. Cu linii fluide, simplu si stilizat este potrivit pentru orice tip de mobilier.
De asemenea, vă aduce o notă de design și confort în casa ta!
Made în întregime în Italia.

Pretul include:
- 2 scaune Dita culoare catifea Ecru si rama din lemn negru mat

ARTISAN PRODUCATOR
Această colecție de mobilier de lux adaugă o notă de eleganță modernă și cu metroul la toate spațiile cele mai strălucitoare, și chiar la casa ta, nu da o atmosfera interesanta si extrem de pitoresc.
Viadurini   El colaborează cu o companie importantă artizan cu obiectivul de a participa la crearea de locuri foarte caracterizate, spații să se retragă pentru a scăpa de realitate, sporind expresia personalității, spațiu în care să respire și vis. Recuperați contactul cu obiectul de autenticitate creativ născut din gândirea și cultura tipic italian, un amestec unic de accesorii pentru a furniza spații cu un distinct, unic, nu moderne, nu clasice dar capabil să comunice cu fiecare stil.
Compania a fost infiintata in anul 1991 in Treviso, la 20 km de Veneția. Din acest oraș unic ea a învățat arta de lucruri frumoase, proporțiile arhitecturale, utilizarea diferitelor materiale și inspirație în culturi îndepărtate reprelucrat de măiestrie italian genial. Un set de obiecte, unice și autentice, disponibile pentru designeri de interior pentru a crea modele exclusive, din ce în ce expresie diferite, niciodată nu a aprobat, un lux educat și moderat ostentativ al unui proiect de cercetare în curs de desfășurare decorativ sofisticat.

„Mobilierul devine expresie a sufletului care transformă spațiul într-o adevărată experiență multi-senzorială.“
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro