Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

2 Suporturi de cărți în marmură de travertin în formă de girafă Made in Italy - Morra

Cod: MORRA
Lei 3.057,61 Lei 4.341,80 -30%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Marmură
Timpii de livrare
10 zile lucrătoare
Lungime (cm)
7
Adâncime (cm)
3
Înălțime (cm)
23
Viadurini Living

2 suporturi de cărți cu design modern din marmură de travertin cu formă de girafă Made in Italy.

Două șifoane Made in Italy cu un design original și neobișnuit care contribuie la îmbogățirea amenajării celor mai variate camere ale casei cu stil și personalitate. Fabricate manual din marmură de travertin , aceste articole sunt soluția ideală pentru a combina funcționalitatea și un aspect decorativ minunat capabil să capteze atenția datorită formei speciale de girafă care face produsul și mai unic de acest gen. Combinarea materialelor utilizate, tehnicile și finisajele ajută la crearea unui produs final de înaltă calitate, cu atenție la cele mai mici detalii de către meșteșugari experți din sector.

Măsurători: L7 x H 23 x P 3 cm
NB : Deoarece este un produs realizat manual, fiecare articol trebuie considerat o piesă unică și exclusivă, diferită de celelalte. Nuanțele și venele de marmură sunt întotdeauna diferite și depind de blocul de piatră naturală care este utilizat. Pentru aceasta, pot exista diferențe față de fotografia prezentată.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate