Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

24 Tacâmuri din oțel lustruit Design triunghiular elegant Fabricat în Italia - Caplin

Cod: CAPLIN
Lei 1.008,02 Lei 1.420,79 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
oțel inoxidabil
Timpii de livrare
7-10 zile lucrătoare
Viadurini Kitchen

Set de tacâmuri complete din oțel inoxidabil lustruit, cu design elegant, 24 de bucăți fabricate în Italia.

Serviciu format din:
  • 6 furci 22 cm
  • 6 cutite 24,6 cm
  • 6 linguri 22 cm
  • 6 lingurite 14,1 cm
Grosime 8 mm.

Este o colecție de tacâmuri din oțel inoxidabil 18/10, adică cu 18% crom și 10% nichel, care garantează o rezistență excelentă la coroziune și ușurință în curățare cu un coeficient igienic excelent.
Mai mult, oțelul inoxidabil este un material 100% reciclabil , prin urmare are un impact scăzut asupra mediului atât în faza de producție, cât și în faza de sfârșit de viață a produsului.

Finisajul lucios obținut prin lustruirea tacâmurilor este un proces de prelucrare a suprafeței prin care, cu ajutorul rolelor speciale și a pastelor abrazive cu granulație foarte fină, se obține strălucirea necesară.

Colecția prezintă o linie rafinată care se remarcă prin calitate, rezistență și eleganță . Fabricate din oțel forjat cu formă triunghiulară și caracteristici contemporane, detaliile vor capta atenția iubitorilor de design, pentru o serie cu o personalitate puternică. Cuțitul cu mâner greu oferă o prindere confortabilă și face ca acest tacâm să fie potrivit atât pentru medii moderne, cât și pentru cele minimal chic.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate