Made in Italy

3 cuțite de brânză din oțel inoxidabil, exclusiv Berti pentru Viadurini - Asiago

  • Made in Italy
  • Cod: ASIAGO
Lei 2.038,72
Material oțel inoxidabil
Timpii de livrare 5/8 zile lucrătoare

Set de 3 cuțite ceremonia brânzei Berti exclusiv pentru Viadurini, de înaltă calitate fabricat în Italia.

Cutie care conține 3 cuțite pentru servirea tuturor brânzeturilor pe masă:
Compactul: ce brânzeturi se taie cu acest cuțit: acest tip de cuțit este utilizat în general pentru brânzeturi cu o latură foarte înaltă și rotunjită, cum ar fi parmezanul de masă, pecorino romano în vârstă, fiore sardo, canestrato sicilian, castelmagno matur, gavoi și toate brânzeturile cu caracteristici similare. Cum se folosește acest cuțit: este un cuțit care poate înlocui perfect seria de cuțite cu lamă de migdale, migdale agățate, inimă cuie, folosite pentru gravarea și împărțirea pastelor compacte, dure, granuloase sau cretoase. Vârful trebuie să fie lipit pe crustă și apoi cu o presiune uniformă și puternică în urma trasării marginii lamei, aluatul este tăiat și se desprinde ușor.

Semidură: Ce brânzeturi trebuie tăiate cu acest cuțit: fontina, raschera, toma proaspătă, emmenthal, tânăr asiago, canistrato sicilian și toate brânzeturile cu caracteristici similare. Cum să utilizați acest cuțit: consistența semi-dură a pastei de lapte necesită un cuțit la îndemână, ușor greu, structurat în așa fel încât să usuce brânza fără a provoca sfâșieri pe pereții tăiați, ceea ce s-ar putea întâmpla cu un cuțit lama lata si groasa. În același timp, lama trebuie să poată tăia în crustă, care este, în general, mai consistentă decât aluatul intern. Din acest motiv, forma lamei este ușor arcuită în centru, configurându-se ca o pană pătrunzătoare. Acest obiect se poate transforma într-un ferăstrău cu o mișcare transversală scurtă atunci când crusta este excesiv de puternică. Acest lucru permite sculptorului să utilizeze aceeași presiune cu precizie pentru a evita formele dăunătoare de cădere a părții subiacente. Prin urmare, presiunea exercitată pe lamă trebuie să fie modestă și să funcționeze perpendicular pe suprafața de sprijin, evitând îndoirea necorespunzătoare.

Pastemolli: Ce brânzeturi trebuie tăiate cu acest cuțit: gorgonzola, mozzarella, robiole, brânză quartirolo de la Val Camonica, murianengo, panerone și toate brânzeturile cu caracteristici similare. Cum se folosește acest cuțit: lama cuțitului pentru brânzeturile moi sau moi trebuie să taie aluatul fără să se lipească de el, separând fețele uscate într-un mod clar, fără a se îndoi sau a zdrobi. Sculptorul trebuie să taie decisiv, cu o mișcare inițial înclinată spre suprafața de sprijin, făcând un punct de sprijin pe partea terminală a cuțitului și acționând restul lamei perpendicular pe suprafața de susținere, dar în direcție de rotație. În ipoteza că aluatul este excesiv de fraged, nevrând să se ungă cu cuțitul și să se sfâșie îngrozitor, voi explica un secret, dar nu spune nimănui: umeziți lama cu o cârpă umedă, astfel încât să reduceți fricțiunea pe cât posibil și facilitează alunecarea pe aluatul fraged. Acest cuțit este echipat, la capătul lamei, cu o mică furculiță care va fi utilă pentru servirea porțiilor pregătite.

Lamele sunt obținute prin tăiere cu laser din foi de oțel special de tăiat, ceea ce permite o calitate foarte înaltă a lamei (mărimea fină și ordonată a granulelor fără forjare). Realizate cu un tang complet, adică lama este o singură piesă care traversează întregul mâner, au finisajul superficial al lamei din satin.
Produse în întregime manual în cantități mici și fără împărțirea muncii, cei care le inițiază le termină: pe fiecare lamă veți găsi inițialele meșterului care le-a făcut. Tratamentul termic include, de asemenea, sub-răcire la -80 ° C pentru a asigura capacitatea și durata maximă de tăiere.

Versiunile cu mânere Plexiglas sunt sigure pentru mașina de spălat vase, deoarece toate mânerele noastre Plexiglas sunt supuse unui proces special de stabilizare care le face sigure pentru mașina de spălat vase. Produse cu oțel de tăiat de înaltă calitate , acestea pot fi introduse în mașina de spălat vase numai în versiunea cu mâner Plexiglas, dar este bine să fiți informați despre posibilele consecințe:
1. mașina de spălat vase face ca orice obiect spălat în ea să îmbătrânească rapid.
2. cu cât oțelurile de tăiere sunt mai calitative, cu atât sunt mai puțin inoxidabile.
3. lamele pot fi colorate cu mici pete roșiatice sau halouri mari albăstrui:
la. dacă este lăsat să se scurgă sau să se usuce în mașina de spălat vase
b. dacă este lăsat murdar mult timp după utilizare
c. dacă apa de spălare este bogată în fier
4. spălarea bună a mâinilor și uscarea atentă după spălare sunt secretul pentru a vă menține cuțitele la maxim
5. Spălarea mâinilor și uscarea imediată sunt OBLIGATORII pentru cuțitele cu mânere din corn, lemn sau alte materiale naturale.
6. Nu spălați cu detergenți agresivi sau apă la temperaturi peste 60 ° C.

Măsurători:
- cuțite tang complete
- greutate: 201 gr.
- lama din otel inoxidabil
- mâner: plexiglas roșu
Email Newsletter
Newsletter