Made in Italy

3 mese transparente care pot fi stivuite de design Amalia, realizate în Italia

  • Made in Italy
  • Cod: AMALIA 3
Lei 1636,00 Lei 2045,00 -20%
Material PMMA
Măsuri L 30/40/50 x H 30/40/50 x P 40 cm
Culoare transparent
Timpii de livrare 7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
3 mese transparente care pot fi stivuite de design Amalia, realizate în Italia
Set practic de 3 tabele în pod suprapuse, realizate din 100% plexiglas PMMA din polimer virgin, mână termoformate și autoportant. Caracteristicile fizice și tehnice ale plexiglas (șoc, rezistent la stres, durabil, termoizolator) fac din acest articol o completare de mobilier practic și funcțional, potrivit pentru orice mediu. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin este utilizat de non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Recyclable 100%. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.

Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro