Made in Italy

50x50cm de masă albă Terry Big design modern, realizat în Italia

  • Made in Italy
  • Cod: TERRY BIG BIANCO
Lei 870,58 Lei 1.088,23 -20%
Material PMMA
Măsuri L 40 x H 50 x P 50 cm
Culoare alb
Timpii de livrare 7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
50x50cm de masă albă Terry Big design modern, realizat în Italia
Versatile mici de masă / noptieră alb, inspirat de geometriile anilor '80, in 100% virgin plexiglass polimer PMMA, tăiate cu laser și îndoite la temperaturi ridicate. Grosimea importantă face ca structura in totalitate autoportant. Se vinde separat, dar este perfect dacă sunt combinate cu infratit TERRY mici. Plexiglas este elastic, durabil și termoizolator rezistent la șocuri. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin este utilizat de non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Recyclable 100%. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.


Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter