Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

50x50cm de masă albă Terry Big design modern, realizat în Italia

Cod: TERRY BIG BIANCO
Lei 1.212,70 Lei 1.696,84 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
PMMA
Măsuri
L 50 x H 40 x P 50 cm
Culoare
alb
Timpii de livrare
7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
Viadurini Living
50x50cm de masă albă Terry Big design modern, realizat în Italia
Versatile mici de masă / noptieră alb, inspirat de geometriile anilor '80, in 100% virgin plexiglass polimer PMMA, tăiate cu laser și îndoite la temperaturi ridicate. Grosimea importantă face ca structura in totalitate autoportant. Se vinde separat, dar este perfect dacă sunt combinate cu infratit TERRY mici. Plexiglas este elastic, durabil și termoizolator rezistent la șocuri. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin este utilizat de non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Recyclable 100%. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.


Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate