Made in Italy

6 candelabre din sticlă de la Veneția, fabricate manual, fabricate în Italia - Bernadette

  • Made in Italy
  • Cod: BERNADETTE1
Lei 18.682,20 Lei 23.352,75 -20%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm) 90
Adâncime (cm) 90
Înălțime (cm) 100

Candelabru manual cu 6 lumini, din sticlă și metal Veneția, fabricat în Italia.

Candelabru rafinat cu 6 lumini realizat manual în Italia, din sticlă venețiană finisată cu chihlimbar, cu detalii din metal auriu lucios . Măiestria calificată se amestecă cu elemente contemporane pentru a da viață unei evoluții originale a sticlei capabile să completeze spații moderne, precum și medii în stil clasic, cu puternica sa valoare decorativă. Atingerea minunată dată de picăturile agățate creează iluzia ploii reale, crescând astfel latura estetică a produsului minunat datorită personalității sale scenografice.

O producție 100% Made in Italy care își are rădăcinile în tradiția autentică a Veneției , un oraș cu o istorie puternică de zece ani și o sursă de inspirație pentru prelucrarea sticlei . Fiecare element, lucrat fin de meșteșugari calificați, experți în domeniu , povestește despre tehnicile antice transmise de-a lungul anilor care au adus adevărata esență a sticlei până în prezent, spunând prin lumină valorile sale de experiență , autenticitate și înclinație pentru frumusețe . Impulsul de a oferi soluții de amenajare care respectă tradiția se îmbină cu dorința de a crea ceva inovator pentru a oferi accesorii clasice completate cu tehnologii de ultimă generație pentru a vă amenaja camerele cu stil, amintind trecutul. Ceea ce se naște este o propunere de mobilier care pare să fie falsificată de lumină, concepută pentru a decora mediile contemporane cu toată clasa și eleganța cu care a luminat sălile mari ale clădirilor antice .

Bec (nu este inclus) : 6 x MAX 42W E14

NB : candelabrul este disponibil într-o gamă largă de culori diferite și fiind realizat manual, este complet personalizabil și în formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă, utilizând formularul „ Solicitați informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter