Made in Italy

6 Cuțite Gualtiero Marchesi, Berti exclusiv pentru Viadurini - Caio

  • Made in Italy
  • Cod: CAIO
Lei 6.456,58
Material oțel inoxidabil
Timpii de livrare 5/8 zile lucrătoare

Set de cuțite de pregătire Gualtiero Marchesi din 6 bucăți, fabricate în Italia de înaltă calitate.

Set de 6 cuțite de pregătire, sortiment minim pentru bucătăria ta:
- Cuțit de prăjire : cu lama curbată și ascuțită. Capacitate mare de tăiere pentru a evita sfărâmarea sau ruperea feliilor. Ferăstrăul este interzis.
- Cuțit de pâine : singurul care va avea lama zimțată. Poate fi folosit și pentru deserturi din fibre uscate, cum ar fi tartele.
- Cuțit pentru carne și brânză : cuțit cu utilizări multiple, cu acest cuțit normal mare puteți tăia toate carnea, dar și brânzeturile și legumele.
- Tăietor de legume : mai mic și similar cu cel pentru carne și brânzeturi, este similar și destinat în principal legumelor și bucăților mici.
- Cuțit de dezosare : lama ascuțită și rigidă este utilizată pentru dezosarea și curățarea cărnii de la obiectele necomestibile.
- O mie de utilizări : cunoscut sub numele de cuțit drept, este wild card-ul bucătăriei. Strict cu lama netedă și vârful centrat ideal pentru bucăți mici și indispensabil pentru prepararea mâncărurilor din carne și legume, precum și perfect pentru decojire și decojire.

Lamele sunt obținute prin tăiere cu laser din foi de oțel special de tăiat, care permit o calitate foarte înaltă a lamei (mărimea fină și ordonată a bobului, fără forjare). Realizate cu un tang complet, adică lama este o singură piesă care traversează întregul mâner, au finisajul superficial al lamei din satin. Produs complet de mână în cantități mici și fără împărțirea muncii, cine le inițiază le termină: pe fiecare lamă veți găsi inițialele meșterului care le-a făcut. Tratamentul termic include, de asemenea, sub-răcire la -80 ° C pentru a asigura capacitatea și durata maximă de tăiere.

Versiunile cu mânere Plexiglas sunt sigure pentru mașina de spălat vase, deoarece toate mânerele noastre Plexiglas sunt supuse unui proces special de stabilizare care le face sigure pentru mașina de spălat vase. Blocul este, de asemenea, fabricat din plexiglas și poate fi spălat în mașina de spălat vase la o temperatură scăzută (maxim 40 ° C), dar spălarea mâinilor este preferabilă. Produse cu oțel de tăiat de înaltă calitate , acestea pot fi introduse în mașina de spălat vase numai în versiunea cu mâner Plexiglas, dar este bine să fiți informați despre posibilele consecințe:
1. mașina de spălat vase face ca orice obiect spălat în ea să îmbătrânească rapid.
2. cu cât oțelurile de tăiere sunt mai calitative, cu atât sunt mai puțin inoxidabile.
3. lamele pot fi colorate cu mici pete roșiatice sau halouri mari albăstrui:
la. dacă este lăsat să se scurgă sau să se usuce în mașina de spălat vase
b. dacă este lăsat murdar mult timp după utilizare c. dacă apa de spălare este bogată în fier
4. spălarea bună a mâinilor și uscarea atentă după spălare sunt secretul pentru a vă menține cuțitele la maxim.
5. Spălarea mâinilor și uscarea imediată sunt OBLIGATORII pentru cuțitele cu mânere din corn, lemn sau alte materiale naturale.
6. Nu spălați cu detergenți agresivi sau apă la temperaturi peste 60 ° C.

Măsurători:
- greutate: 941 gr.
- lama din otel inoxidabil,
- mâner: cornotech complet forjat
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter