Made in Italy
-15% în căruciorù

70x35cm Lavoar din ceramica Italia Steaua a făcut, design modern

  • Made in Italy
  • Cod: STARAP70
Lei 3.724,80
Măsuri 70x35 cm
Timpii de livrare 20/25 zile lucrătoare
Chiuvetă modernă de ceramică de 70x35cm din ceramică, fabricată în Italia Star
Esențialitate maximă. Star este o colecție caracterizată printr-un design revoluționar care combină proporții perfecte și forme pure. O colecție elegantă cu linii minime și design esențial. Lavoarele au grosimi subțiri și pot fi instalate pe suport.
Notă : scurgere ceramică cu capcană gratuită inclusă, exclusiv robinet .
Opțional, este posibil să aveți sifon rotund din alamă cu finisaj cromat.

Cum sunt produse chiuvetele din această colecție
Procesul de producție a chiuvetelor ceramice este dezvoltat în 5 faze:
1) Turnare - amestecul ceramic este turnat în matrița de ipsos
2) Uscare și finisare - piesa este finisată și lustruită
3) Testare - se elimină ultimele imperfecțiuni și se efectuează teste funcționale
4) Vitrare - se aplică un strat omogen de vopsea care garantează igiena și continuitatea estetică
5) Gătit - produsul este gătit la 1250 ° C

FABRICANT ITALIAN
Produsele din această colecție sunt fabricate de un important brand italian din lumea mobilierului de baie. Este o companie tânără cu o experiență importantă în producția de bazine de mobilier , care, de-a lungul anilor, și-a concentrat atenția asupra producției de obiecte sanitare de proiectare , precum și fiind o companie lider în Italia pentru producția de obiecte sanitare pentru dezactivat . Proiectarea și producerea articolelor sanitare din ceramică este misiunea sa, pe care o urmărește prin inovare, experimentare și oferire de soluții noi și o abordare originală a pieței. Noutatea este valoarea și scopul, nu numai în proiectarea produselor, ci și în modul de a face față pieței și a obiceiurilor sale, adesea datate și chiar mai des acceptate ca fiind inevitabile. Compania dorește să reinterpreteze baia și piața acesteia într-un mod nou, diferit, oferind chiuvete de blat de design, chiuvete suspendate din ceramică, căzi și obiecte sanitare . Un lux care poate permite tocmai pentru că o companie tânără, flexibilă și dinamică. Există spații mari de explorat, chiar și pentru cel mai intim și personal spațiu dintre toate, baia.

Unde : compania produce propria gamă de produse ceramice în fabrica Civita Castellana (VT). Cea a ceramicii este o vocație străveche, datorită și ușurinței de disponibilitate a argilei prezente în loc și care a făcut din Civita Castellana, un pământ descris de poeți și pictori din toate timpurile, unul dintre cele mai importante districte de producție din Italia.
Informăm clienții noștri că următoarele produse sunt excluse din politica de returnare a companiei, deoarece sunt produse unice realizate manual realizate la cererea clientului. Aceasta înseamnă că nu pot fi returnate de client după cumpărare.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA