Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

70x35cm Lavoar din ceramica Italia Steaua a făcut, design modern

Cod: STARAP70
Lei 3.249,84
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
70x35 cm
Timpii de livrare
10/15 zile lucrătoare
Viadurini Bathroom
70x35cm Lavoar din ceramica Italia Steaua a făcut, design modern
Simplitate maximă. Star este o colectie cu un design revoluționar , care combină proporțiile perfecte și forme, de asemenea. O colecție elegantă, cu linii minime si design minimal. Bazinele au grosimi subtiri si pot fi instalate pentru a sprijini.
NB:   Deșeurile de eșapament incluse gratuit ceramică, cu excepția de la robinet.
Ca o opțiune, puteți avea alamă sifon rotund cu finisaj cromat.

Cum sunt produsele acestor bazine de colectare
Procesul de producție a lavoare ceramice cuprinde 5 faze:
1) Casting - amestecul ceramic este turnat în matriță din ipsos
2) Uscarea și finisare - piesa este terminat și honuite
3) Testarea - sunt eliminate ultimele imperfecțiuni și efectuate teste funcționale
4) emailare - se aplică un strat uniform de vopsea care să asigure igiena și estetica continuitate
5) Gătitul - produsul se calcinează la 1250 ° C

Producătorul italian
Produsele din această colecție sunt realizate din   un brand italian important în lumea de mobilier de baie. Este o companie tânără , cu o experiență semnificativă în producția de lavoare de designer, care de-a lungul anilor și- a concentrat atenția în proiectarea de producție de sănătate, precum și ca fiind o companie lider în Italia , pentru producția de sănătate pentru persoane cu handicap. Proiectarea și producerea ceramicii sanitare este misiunea sa, urmărind inovatoare, experimentarea, și propunând noi soluții pe piață și o abordare originală. News este valoarea și scopul, nu numai în design de produs, dar, de asemenea, în modul de a face față pieței și obiceiurile sale, de multe ori depășite și chiar mai des acceptată ca inevitabilă. Compania vrea sa reinterpreta baie și piața sa în mod nou, diferit, propunând chiuvete cu suport de designer, chiuvete ceramice suspendate, căzi și toalete. Un lux vă puteți permite doar pentru că un tânăr, flexibil și dinamic. Există zone mari pentru a explora, chiar și pentru spațiul mai intimă și personală a tuturor, baie.

În cazul în care: compania produce propria gama de produse ceramice în staboòo, EMTP do Civita Castellana (VT). Aceasta ceramica este o vocație străveche, de asemenea, datorită disponibilității ușor lutul prezent la locul și care a făcut din Civita Castellana, țara descrisă de poeți și artiști din toate timpurile, unul dintre cartierele cele mai importante de producție din Italia.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate