Made in Italy

70x35cm Lavoar din ceramica Italia Steaua a făcut, design modern

  • Made in Italy
  • Cod: STARAP70
Lei 4.201,80
Măsuri 70x35 cm
Timpii de livrare 20/25 zile lucrătoare
Lavoar blat ceramic 70x35cm made in Italy Star, design modern
Esențialitate maximă. Star este o colecție caracterizată printr-un design revoluționar care îmbină proporțiile perfecte și formele pure. O colecție elegantă cu linii minimale și design esențial. Lavoarele au grosimi subtiri si pot fi montate deasupra.
NB: Evacuare gratuită din ceramică inclusă, fără robinet.
Opțional este posibil să aveți sifonul rotund din alamă cu finisaj cromat.

Cum sunt produse lavoarele acestei colecții
Procesul de producție a lavoarelor ceramice se dezvoltă în 5 faze:
1) Turnare - amestecul ceramic se toarnă în matrița de ipsos
2) Uscarea și finisarea - piesa este finisată și șlefuită
3) Testare - ultimele imperfecțiuni sunt eliminate și se efectuează teste funcționale
4) Glazura - se aplica un strat omogen de vopsea care garanteaza igiena si continuitatea estetica
5) Gătire - produsul este gătit la 1250 ° C

PRODUCATOR ITALIAN
Produsele din această colecție sunt realizate de un brand italian important în lumea mobilierului pentru baie. Este o companie tanara cu o experienta importanta in productia de lavoare de mobila , care de-a lungul anilor si-a indreptat atentia si catre productia de obiecte sanitare de designer , precum si o companie lider in Italia pentru productia de obiecte sanitare . pentru persoanele cu handicap . Proiectarea și producerea obiectelor sanitare ceramice este misiunea sa, pe care o urmărește prin inovarea, experimentarea și propunerea de noi soluții și o abordare originală a pieței. Noutatea este valoarea și scopul, nu doar în designul produselor, ci și în modul de a se confrunta cu piața și obiceiurile acesteia, adesea datate și chiar mai des acceptate ca inevitabile. Compania dorește să reinterpreteze baia și piața acesteia într-un mod nou, diferit, oferind lavoare de design pe blat , lavoare suspendate ceramice , căzi și obiecte sanitare . Un lux care poate permite tocmai pentru că o companie tânără, flexibilă și dinamică. Există spații mari de explorat, chiar și pentru cel mai intim și personal spațiu dintre toate, baia.

Unde : compania produce gama sa de produse ceramice în staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Cea a ceramicii este o vocație străveche, și datorită disponibilității ușoare a lutului prezent în loc și care a făcut din Civita Castellana, un ținut descris de poeții și pictorii din toate timpurile, unul dintre cele mai importante cartiere de producție din Italia.


Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA