Made in Italy

70x35cm Lavoar din ceramica Italia Steaua a făcut, design modern

  • Made in Italy
  • Cod: STARAP70
Lei 2.834,76 Lei 3.543,45 -20%
Măsuri 70x35cm
Timpii de livrare 20/30 zile lucratoare
Lavoar blat ceramic 70x35cm made in Italy Star, design modern
Esențialitate maximă. Star este o colecție caracterizată printr-un design revoluționar care îmbină proporțiile perfecte și formele pure. O colecție elegantă cu linii minimale și design esențial. Lavoarele au grosimi subtiri si pot fi montate deasupra.
NB: Evacuare gratuită din ceramică inclusă, fără robinet.
Opțional este posibil să aveți sifonul rotund din alamă cu finisaj cromat.

Cum sunt produse lavoarele acestei colecții
Procesul de producție a lavoarelor ceramice se dezvoltă în 5 faze:
1) Turnare - amestecul ceramic se toarnă în matrița de ipsos
2) Uscarea și finisarea - piesa este finisată și șlefuită
3) Testare - ultimele imperfecțiuni sunt eliminate și se efectuează teste funcționale
4) Glazura - se aplica un strat omogen de vopsea care garanteaza igiena si continuitatea estetica
5) Gătire - produsul este gătit la 1250 ° C

PRODUCATOR ITALIAN
Produsele din această colecție sunt realizate de un brand italian important în lumea mobilierului pentru baie. Este o companie tanara cu o experienta importanta in productia de lavoare de mobila , care de-a lungul anilor si-a indreptat atentia si catre productia de obiecte sanitare de designer , precum si o companie lider in Italia pentru productia de obiecte sanitare . pentru persoanele cu handicap . Proiectarea și producerea obiectelor sanitare ceramice este misiunea sa, pe care o urmărește prin inovarea, experimentarea și propunerea de noi soluții și o abordare originală a pieței. Noutatea este valoarea și scopul, nu doar în designul produselor, ci și în modul de a se confrunta cu piața și obiceiurile acesteia, adesea datate și chiar mai des acceptate ca inevitabile. Compania dorește să reinterpreteze baia și piața acesteia într-un mod nou, diferit, oferind lavoare de design pe blat , lavoare suspendate ceramice , căzi și obiecte sanitare . Un lux care poate permite tocmai pentru că o companie tânără, flexibilă și dinamică. Există spații mari de explorat, chiar și pentru cel mai intim și personal spațiu dintre toate, baia.

Unde : compania produce gama sa de produse ceramice în staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Cea a ceramicii este o vocație străveche, și datorită disponibilității ușoare a lutului prezent în loc și care a făcut din Civita Castellana, un ținut descris de poeții și pictorii din toate timpurile, unul dintre cele mai importante cartiere de producție din Italia.


Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter