Made in Italy

9 candelabre de sticlă de la Veneția, fabricate manual, fabricate în Italia - Bernadette

  • Made in Italy
  • Cod: BERNADETTE3
Lei 36774,82 Lei 40860,91 -10%
Material Sticlă și metal
Timpii de livrare 5/6 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm) 110
Adâncime (cm) 110
Înălțime (cm) 100

Candelabru fabricat manual cu 9 lumini, fabricat în Italia, din sticlă venețiană și metal.

Impresionant candelabru cu 9 lumini, fabricat în Italia, din sticlă afumată de la Veneția, realizată manual, cu detalii metalice în finisaj de nichel negru periat . Un accesoriu de mobilier cu o prezență scenică puternică care readaptează candelabrele vechi într-o matriță contemporană datorită unui design atât de articulat pe cât este esențial, oferind astfel o soluție ideală atât pentru spațiile moderne, cât și pentru mediile în stil clasic. Brațele curbate și caracteristicile sinuoase ale structurii permit luminii să circule în direcții diferite, creând minunate jocuri de lumină și transparență pentru un rezultat cu un impact vizual puternic .

Fiecare element care alcătuiește aceste minunate soluții de amenajare este realizat individual și provine din mâinile meșterilor experți din sector care, datorită unei cunoașteri profunde a tradiției venețiene în prelucrarea sticlei , dau viață unor opere de artă reale dotate cu un suflet și o personalitate care permite celor care le inventează, celor care le fac și celor care le folosesc să creeze o asemănare personală și aptitudinală, simțindu-se astfel empatic cu ei. Întregul proces de producție are loc la Veneția , inima bătută a tradiției vitivinicole, acordând o atenție deosebită detaliilor și respectând tehnicile antice, cu dorința ca modernul să se proiecteze spre viitor. În acest fel, se nasc idei de iluminare autentice și eficiente care reproduc modele clasice revizuite într-o cheie contemporană pentru un rezultat exclusiv și avangardist .

Bec (nu este inclus) : 9 x MAX 42W E14

NB : candelabrul este disponibil într-o gamă largă de culori diferite și fiind realizat manual, este complet personalizabil și în formă și dimensiune.
Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru o ofertă, utilizând formularul „ Solicitați informații ”.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro