Made in Italy

Accesorii pentru economisirea spațiului pentru unelte de bucătărie din marmură, lemn și oțel - Astoria

  • Made in Italy
  • Cod: ASTORIA
Lei 4.970,63 Lei 6.213,26 -20%
Material Marmură albă de Carrara, marmură roșie Verona, oțel inoxidabil 316, lemn de frasin.
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare
Greutate produs 5 kg
Lungime (cm) 14,5 cm
Înălțime (cm) 30 cm

Accesorii bucătărie compoziție turn din marmură, lemn și oțel de înaltă calitate fabricate în Italia.

Compoziția turnului este împărțită în:
  • 1 șapcă de dungi
  • 2 containere
  • 1 cutie de hamburger
  • 1 macinator de carne
Acest serviciu de accesorii de bucătărie reprezintă un set de obiecte funcționale pentru pregătirea mâncării. De fapt, este tratat la suprafață cu produse specifice pentru a-l face potrivit pentru contactul cu mâncarea, astfel încât acțiunea gătitului să devină un moment de plăcere și experiență conștientă.

Designul său unic și inimitabil este adevărata sa forță: prin descompunere, veți obține diferite instrumente și accesorii concepute pentru a îmbunătăți obiceiurile zilnice în bucătăria rezidențială, în numele durabilității și evitării risipei, în favoarea experimentelor culinare și a tradiției.

Serviciul constă din accesorii pentru pușcă , caracteristică superficială a capacului de lemn , pentru realizarea preparatelor tipice italiene, și instrumente interne utile pentru realizarea celor mai frecvente preparate alimentare.
Materialele joacă un rol important în calitatea și designul produselor: capacul rigagnocchi în lemn de frasin se tratează cu ulei comestibil; recipientul din marmură albă de Carrara și ciocanul de carne din gresie sunt lustruite și netede, în cele din urmă elementele structurale sunt fabricate din oțel inoxidabil 316 rezistent lustruit și satinat.

Marmura și lemnul, precum și piatra, sunt materiale naturale lucrate manual, caracterizate prin vene și noduri care fac ca fiecare piesă să fie ușor diferită una de cealaltă, prin urmare fiecare obiect are nuanțe unice și exclusive realizate în întregime în Italia.

Întreținerea produsului: Curățați cu o cârpă moale umedă, dacă este necesar, utilizați săpun Marsilia 100% natural diluat în apă, uscați bine. Nu spălați în mașina de spălat vase și nu introduceți în congelator.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter