Made in Italy

Agățat lampă stil industrial ceramică și fero Stephanie

  • Made in Italy
  • Cod: STEPHANIE
Lei 1.574,05
Afișează Opțiunile Disponibile:
Măsuri Ø 12.5 cm x h. 28 cm (tot 80 cm.); Greutate 1.50 kg
Timpii de livrare 20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Lampă de suspendare din ceramică și fier în stil industrial Stephanie
Stephanie este o lampă cu suspendare fantastică, cu stil vintage și industrial, realizată manual de artizani pricepuți din Italia.
Această suspensie frumoasă este formată dintr-o structură din fier cu finisaj ruginit cu un difuzor din ceramică lucioasă, disponibil în diferite culori.
Structura metalică, datorită finisajului ruginiu, îi conferă Stephaniei un efect îmbătrânit și anticat. Fierul, printr-un procedeu special artizanal, este tratat in asa fel incat sa se oxideze in mod natural. La sfârșitul întregului proces, fierul de călcat are un finisaj lucios și neted.
O altă particularitate a acestei lămpi constă în măiestria difuzorului ceramic. Ceramica, de fapt, este decorată în așa fel ca și când timpul și-ar fi marcat drumul. Reproducerea eroziunii timpului combinată cu suprafețele strălucitoare conferă acel plus valoare acestei suspensii. Acest efect uzat de timp îi conferă lui Stephanie un stil vintage-industrial sofisticat.
Ideal pentru decorarea unei cabane in stil englezesc. Aceasta suspensie creata pentru medii cu o atmosfera invaluitoare este capabila sa satisfaca cele mai exigente solicitari datorita unui design unic si original. Un design care se opune luxului dar care coexistă armonios cu acesta. Design care păstrează esențialitatea utilizării și liniștește cu un echilibru delicat între forme și tonuri.
Stephanie creează lumină pură, fără ecran. Aceste forme simple și delicate sunt cele care atrag atenția și o fac pe Stephanie să se poată adapta oricărui decor de la cel mai simplu și minimal la cel mai clasic, creând un contrast delicat.
Adu o notă de design și casei tale!
Mici detalii pentru un efect grozav cu o aromă antică!
Lampa disponibila in diferite finisaje. Verificați diagrama de culori și introduceți codul finisajului dorit în caseta corespunzătoare!

Vă rugăm să rețineți: becul exclus
Bec utilizabil: 1x max 30 W, dulie E27

IMPORTANT: Deoarece finisarea articolului se face în întregime manual, produsul poate suferi mici variații de ton în raport cu imaginea, caracteristică care subliniază unicitatea fiecărui produs în parte.

NB: deoarece acestea sunt articole lucrate manual, culorile reale pot diferi de cele prezentate in fotografii.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter