Made in Italy
-15% în căruciorù

Agățat lampă stil industrial ceramică și fero Stephanie

  • Made in Italy
  • Cod: STEPHANIE
Lei 1.334,38 Lei 1.732,78 -23%
Afișează Opțiunile Disponibile:
Măsuri Ø 12.5 cm x h. 28 cm (tot 80 cm.); Greutate 1.50 kg
Timpii de livrare 20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Lampă suspendată în stil industrial din ceramică și fier Stephanie
Stephanie este o lampă de suspensie fantastică, cu un stil vintage și industrial, realizată manual de meșteri pricepuți din Italia.
Această frumoasă suspensie constă dintr-o structură de fier în finisaj de rugină cu un difuzor din ceramică lucioasă, disponibil în diferite culori.
Structura metalică, datorită finisajului său de rugină, conferă Stephanie un efect îmbătrânit și antic. Fierul, printr-un proces special artizanal, este tratat în așa fel încât să se oxideze în mod natural. La sfârșitul întregului proces, fierul are un finisaj strălucitor și neted.
O altă particularitate a acestei lămpi constă în măiestria difuzorului ceramic. Ceramica, de fapt, este decorată în așa fel, de parcă timpul și-ar fi marcat calea. Reproducerea eroziunii timpului combinată cu suprafețele strălucitoare oferă această valoare suplimentară acestei suspensii. Acest efect uzat de timp îi conferă lui Stephanie un stil sofisticat vintage-industrial.
Ideal pentru decorarea unei cabane în stil englezesc. Această suspensie creată pentru medii cu o atmosferă învăluitoare este capabilă să satisfacă cele mai exigente cereri datorită unui design unic și original. Un design care se opune luxului, dar care coexista armonios cu acesta. Design care păstrează esențialitatea utilizării și asigură un echilibru delicat între forme și tonuri.
Stephanie creează lumină pură, fără ecran. Aceste forme simple și delicate sunt cele care atrag atenția și care o fac pe Stephanie să se poată adapta oricărui decor de la cel mai simplu și minim la cel mai clasic, creând un contrast delicat.
Aduceți și o notă de design acasă!
Detalii mici pentru un efect extraordinar cu o aromă antică!
Lampă disponibilă în diferite finisaje. Verificați graficul de culori și introduceți codul finisajului dorit în caseta corespunzătoare!

Vă rugăm să rețineți: becul este exclus
Bec utilizat: 1x max 30 W, priză E27

IMPORTANT: Deoarece finisarea articolului se face complet manual, produsul poate suferi mici variații de ton în ceea ce privește imaginea, o caracteristică care subliniază unicitatea fiecărui produs.

Lampa poate fi completată cu becurile specifice liniei Ferroluce Retrò. Modele disponibile: Grace, Serenity, Natalia și Lily.Informăm clienții noștri că următoarele produse sunt excluse din politica de returnare a companiei, deoarece acestea sunt produse unice realizate manual făcute la cererea clientului. Aceasta înseamnă că nu pot fi returnate de client după cumpărare.
Deoarece acestea sunt produse fabricate manual, culorile reale pot diferi de cele prezentate în fotografii.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linii telefonice)
  • De luni până vineri 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.ro
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Preturile afisate includ TVA