Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Albastru cu diametrul de 36 cm, masa rotunda design modern Janis, made in Italy

Cod: JANIS SMALL BLU
Lei 576,00 Lei 806,40 -29%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
PMMA
Măsuri
L 36 x H 42 x P 36 cm
Culoare
albastru
Timpii de livrare
7 zile de la confirmarea comenzii * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este disponibil în stoc
Viadurini Living
Albastru cu diametrul de 36 cm , masa rotunda design modern Janis, made in Italy
Marcatori de masă MORESCHI pentru Janis albastru Mediterană: baza de PMMA 100% plexiglas transparent din polimer virgin, cu laser în formă, dă putere de apreciere, în timp ce albastru clar raft pigment plin dă o notă de culoare la „mediul de acasă. Plexiglas este elastic, durabil și termoizolator rezistent la șocuri. Luminozitatea și luminozitatea rămân constante și neschimbate în timp. PMMA plexiglass din polimer virgin utilizat este non-toxic, hipoalergenic, inodor și antibacterian. Concepută, proiectate și realizate în Italia, cu materiale italiene.

Acest produs este fabricat de o companie puternic axat pe evoluția tendințelor de design și comoditatea de Plexiglas. Cu experiența acumulată în ani de activitate, ideile creative designeri italieni sunt transformate în obiecte gata să mobilarea fiecare personalitate cameră: mobilier, mobilier, accesorii pentru casa si corpuri de iluminat, elemente esențiale în peisajul intern.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate