Made in Italy

Alergare naturală de lenjerie grea albă cu relief de lux italian - Limao

  • Made in Italy
  • Cod: LIMAO1
Lei 681,16 Lei 851,45 -20%
Material lenjerie
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare articol disponibil / 8 săptămâni articol de produs
Lungime (cm) 50
Adâncime (cm) 160

Alergător de masă din pânză grea, cu relief, design de lux fabricat în Italia

Valoarea tradiției se alătură stilului de viață modern , cu această lenjerie de masă grea alergător de înaltă calitate și făcute moi la atingere datorită tratamentelor speciale care sporesc aspectul natural și cu relief.
Lejeritate , libertate, eleganță și puritate sunt cuvintele cheie conținute în acest produs cu un farmec nobil și o țesătură fină .

Complementul a fost creat pentru a face față dorinței în continuă creștere de astăzi de a experimenta fiecare mediu cu intensitate și echilibru profund, într-un întreg armonios de rafinament, natură și bunăstare.
Astfel, prin atenția la detalii și un design simplu care indică esența frumuseții, se naște un produs autentic și artizanal , de cea mai înaltă calitate pentru materiile prime selectate, precum cea mai pură lenjerie și cel mai moale bumbac.
Împletirea firelor astfel obținute este capabilă să interpreteze energia vitală a fiecărui loc, oferind o experiență senzorială sublimă și sugestivă.

Sfaturi utile : Spălați produsul separat cu apă și săpun neutru la maximum 40 ° C, nu înălbiți, nu-l lăsați să se înmoaie și nu stoarceți manual.
Vă recomandăm călcarea la temperaturi scăzute și nu expunerea directă la lumina soarelui pentru a păstra integritatea culorii și a fibrelor naturale.

NB: nuanțele și variațiile de aspect în timp și între îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sunt caracteristici specifice ale produsului, deoarece este realizat cu materiale naturale.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro