Made in Italy

Alergător în lenjerie bej cu margine artizanală de lux italiană cu pliuri - Limao

  • Made in Italy
  • Cod: LIMAO
Lei 366,98 Lei 407,74 -10%
Material lenjerie
Timpii de livrare 7 zile lucrătoare articol disponibil / 8 săptămâni articol de produs
Lungime (cm) 50
Adâncime (cm) 160

Alergător de masă în lenjerie și margine grele, cu pliuri elegante de design de lux fabricate în Italia.

Valoarea tradiției se alătură stilului de viață modern cu acest alergător de masă bej în lenjerie grea de înaltă calitate și făcut moale la atingere datorită tratamentelor speciale care sporesc aspectul natural și marginea pliată.
Lejeritate , libertate, eleganță și puritate sunt cuvintele cheie conținute în acest produs cu un farmec nobil și o țesătură fină .

Complementul a fost creat pentru a face față dorinței în continuă creștere de astăzi de a experimenta fiecare mediu cu intensitate și echilibru profund, într-un întreg armonios de rafinament, natură și bunăstare.
Astfel, prin atenția la detalii și un design simplu care indică esența frumuseții, se naște un produs autentic și artizanal , de cea mai înaltă calitate pentru materiile prime selectate, precum cea mai pură lenjerie și cel mai moale bumbac.
Împletirea firelor astfel obținute este capabilă să interpreteze energia vitală a fiecărui loc, oferind o experiență senzorială sublimă și sugestivă.

Sfaturi utile : Spălați produsul separat cu apă și săpun neutru la maximum 40 ° C, nu înălbiți, nu-l lăsați să se înmoaie și nu stoarceți manual.
Vă recomandăm călcarea la temperaturi scăzute și nu expunerea directă la lumina soarelui pentru a păstra integritatea culorii și a fibrelor naturale.

NB: nuanțele și variațiile de aspect în timp și între îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sunt caracteristici specifice ale produsului, deoarece este realizat cu materiale naturale.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro