Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Ana design chiuveta din piatra naturala in design, manual

Cod: LAVAPPONYX
Lei 2.631,50
TVA inclus
- +
Material
onix
Măsuri
45 x 45 x 17 cm * fiind bucăți unice, măsurătorile trebuie considerate orientative
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare
Greutate produs
27 kg
Viadurini Bathroom
Blat de lamaie din piatra naturala de onix, manual.
Culoare: Onyx
Deoarece acestea sunt piese unice, fiecare element este diferit de celelalte în nuanțe și forme de culoare. Din acest motiv, fotografia arătată trebuie considerată orientativă. Este posibil, la comanda, să solicitați fotografia exactă a articolului înainte de a fi trimisă.

Produsele acestei linii sunt realizate în întregime din piatră naturală, cum ar fi marmura, onix, pietre vulcanice, piatră de râu ... Toate sunt realizate manual, deci sunt bucăți reale unice, fiecare diferită de celelalte în formă și nuanțe de culoare.
UTILIZARE ȘI ÎNTREȚINERE
Pentru a curăța aceste chiuvete, este necesar să se utilizeze detergenți specifici pentru piatră naturală și marmură, care nu conțin substanțe abrazive. Produsul trebuie aplicat cu un burete moale și delicat, care nu zgârie și ruinează suprafața.

Pentru a asigura integritatea și durabilitatea produsului în timp, este necesar să aplicați periodic tratamentul de impregnare (furnizat împreună cu articolul) în interior și pe marginea chiuvetei. Prima aplicare trebuie efectuată când chiuveta este primită, înainte de a fi utilizată, iar tratamentul trebuie repetat o dată la 1/2 luni.
Pachetul de tratament furnizat conține 200 ml de produs și este suficient timp de aproximativ un an.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate