Made in Italy

Antonio aur făcut în Italia ayous făcut de o oglindă din lemn de perete din lemn

  • Made in Italy
  • Cod: ANTONIO
Lei 3.071,69 Lei 3.839,62 -20%
Material lemn lejer și pastă de lemn
Măsuri Dimensiuni externe: L78xP5xH98 cm; dimensiuni interne: L60xH80 cm.
Timpii de livrare 3 săptămâni lucrătoare

Oglinda de perete din lemn auriu argintiu Ayous realizata manual in Italia

Oglinda dreptunghiulara din lemn ayous si pasta de lemn cu frunza lucrata manual cu un design simplu si contemporan.

Această oglindă dreptunghiulară este un exemplu de design artistic și contemporan . Rama este creată pentru a crea un efect de textură care amintește de strălucirea și dinamismul metalului topit sau a apelor ondulate, captând lumina și reflectând-o în moduri mereu noi și fascinante.

Contrastul dintre suprafața netedă a oglinzii și rama aspră, tridimensională, face din această piesă un adevărat punct de interes vizual. Perfectă pentru cei care doresc să adauge o notă de modernitate și originalitate spațiului lor, această oglindă se adaptează cu ușurință la diverse contexte de mobilier, de la cele industriale la cele mai minimaliste sau eclectice.

Ideală ca punct focal într-un hol de intrare, ca complement într-o baie sau ca o piesă de artă într-un living, această oglindă este aleasă pentru cei care doresc să îmbine eleganța cu funcționalitatea , creând un mediu plin de viață și la modă.

Această oglindă cu standarde înalte de calitate oferă posibilitatea de a alege între două finisaje diferite:
  • Aur;
  • Argint.
Decorează-ți sufrageria cu această piesă de mobilier cu un design irezistibil Made in Italy și înviorează-ți mediul dând o notă de luminozitate și eleganță peretelui tău.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter