Made in Italy

Aplică cu 2 lumini în stil clasic din sticlă artizanală italiană - Mindful

  • Made in Italy
  • Cod: MEMORE3
Lei 1.068,81 Lei 1.336,02 -20%
Material sticla si metal
Culoare alb și crom
Timpii de livrare 10-12 zile lucratoare
Priză și tip de alimentare 2 x E14 220-230 V
Lungime (cm) 35
Adâncime (cm) 28
Înălțime (cm) 35

Aplică cu 2 lumini din metal cromat și sticlă albă lucrată manual, fabricată în Italia.

Sufletul nobil și seducător al acestei lămpi de perete cu 2 lămpi nu lasă loc de nehotărâre: caracterul său incisiv și hotărât va deveni protagonistul scenei, pentru un living elegant sau un dormitor regal .
Ideal pentru cei care doresc un iluminat scenografic cu un stil vechi, designul sau clasic si luxos este format din 2 brate arcuite, realizate complet din sticla lucrata manual cu finisaj alb natural si disponibile in diferite nuante elegante, pentru a se incadra in totalitate. în fiecare loc și să răspundă nevoilor diferite. Detalii din metal cromat.

Complementul este, așadar, ideal pentru mobilarea spațiilor sofisticate și cu bun gust, cum ar fi un living sau un dormitor, prezentându-se ca fiind perfect pentru coridoare, intrări și saloane, luminând orice mediu cu gust și caracter, într-un amestec de stil, clasă și inovație.
Un stil care nu se fixează niciodată; elegant, maiestuos, valoros, cu materiale de cea mai inalta calitate, pentru a crea o atmosfera rafinata si sofisticata.

NB: Becurile nu sunt incluse. Complementul este disponibil si in versiunile in finisaje chihlimbar, transparent, afumat, teal si/sau metal auriu.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter