Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Aplica de design din metal argintiu sau alb finisaj Made in Italy - Jump

Cod: JUMP3
Lei 1.219,18 Lei 1.670,29 -27%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Metal, piele și țesături
Timpii de livrare
2 săptămâni lucrătoare
Lungime (cm)
30
Adâncime (cm)
10.5
Înălțime (cm)
34
Viadurini Lighting

Lampă de perete de design cu structură metalică și abajur din plasă sau in Made in Italy.

Această lampă de perete are o structură realizată din metal cu abajur din plasă sau in. Fabricat în întregime în Italia , această piesă de mobilier este o soluție cu un design simplu, dar rafinat , care nu trece neobservat în interiorul camerei datorită contrastului minunat dintre materiale și finisaje cu un gust elegant și rafinat. Rezultatul este, prin urmare, o lampă discretă și de dimensiuni mici, capabilă să nu treacă neobservată datorită stilului său modern și original.

Lămpile de perete reprezintă o categorie de produse potrivite în mod special pentru iluminarea încăperilor din casă precum coridoarele sau spațiile mici în care lumina naturală nu ajunge și este necesar să se găsească o soluție la fel de funcțională, pe atât de discretă. Datorită dimensiunilor reduse, acestea pot fi poziționate oriunde, ajutând la crearea unor jocuri minunate de lumină și umbră și, în același timp, dând viață atmosferelor intime și relaxante.
Tocmai datorită difuziunii lor ridicate, oamenii încearcă din ce în ce mai mult să aleagă lumina de perete potrivită pentru nevoile lor, preferând soluții practice, dar și, mai ales, cu o valoare decorativă ridicată, prin urmare capabile să completeze decorul camerei într-un mod armonios.

Bec / priză: 230V 50 / 60Hz max E27 12W LED

Finisaje disponibile :
  • metal argintiu lux și plasă maro;
  • metal alb lucios și in alb.
NB: becul nu este inclus.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate