Made in Italy

Aplica de exterior in stil vintage din aluminiu Made in Italy - Empire

  • Made in Italy
  • Cod: IMPERO1
Lei 965,28 Lei 1206,60 -20%
Material Aluminiu și policarbonat
Timpii de livrare 15/20 zile lucratoare
Adâncime (cm) 33
Înălțime (cm) 58

Aplică de exterior în stil vintage din aluminiu antracit și policarbonat Fabricat în Italia.

Aplică de exterior din aluminiu turnat sub presiune, finisaj gri antracit cu difuzor din policarbonat transparent realizat prin producție 100% Made in Italy . Complet cu șuruburi din oțel inoxidabil. Un produs elegant cu un stil vintage capabil sa caracterizeze orice spatiu exterior datorita personalitatii sale puternice si a detaliilor minunate care ii imbogatesc estetica pentru un rezultat exclusiv si rafinat . Ideal pentru medii exterioare precum grădini, alei, alei sau spații contractuale în aer liber, cum ar fi baruri și restaurante.

Vopsirea produselor se face riguros manual prin aplicarea pe pensula a pigmentilor colorati speciali, proces care are loc in urma unui tratament anticoroziv care maximizeaza rezistenta produsului la razele UV, ceata salina si toti agentii atmosferici. Rezultatul este un produs de înaltă calitate care provine din utilizarea materiilor prime alese și prelucrate cu grijă și o atenție deosebită la detalii.

Bec compatibil : E27 75/23W IP 43 220-240V Clasa I

NB : becul nu este inclus . Șuruburi din oțel inoxidabil și dopuri de fixare incluse.
Potrivit pentru becuri cu halogen, fluorescente și LED.
Pentru a descoperi toate modelele disponibile în colecție, vizualizați secțiunea de documente și descărcați fișierul PDF.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro