Made in Italy

Aplică de grădină Toscot Smith LED din teracotă, fabricată în Toscana

  • Made in Italy
  • Cod: SMITH-P127
Lei 2013,48
Afișează Opțiunile Disponibile:
Măsuri Baza 75x75 mm; Lungime 200 mm; h. 80 mm; adâncime 130 mm
Timpii de livrare 15 zile lucratoare de la plasarea comenzii
Aplica de perete LED de exterior Toscot Smith din teracota de designer
Smith este o lampă LED cu o formă pătrată, simplă și stilizată, care seamănă cu un dreptunghi orizontal. Fiind cel mai comun nume de familie englezești, Smith este cea mai comună formă de lampă de pe piață. Seria Smith include aplice LED potrivite pentru orice mediu. Realizata in intregime manual din teracota, este o lumina de perete unica si robusta, pentru exterioare clasice sau rustice, pentru a ilumina prispa, alei sau zone de trecere, caracterizata printr-un design minimal. Finisajul său este realizat cu culori specifice pentru exterior iar difuzorul său este din pmma (polimetilmetacrilat). Smith este o lampă de perete unică și originală, realizată în întregime manual, conform adevăratei tradiții toscane. Liniile sale sunt actuale și moderne, potrivite pentru utilizare în diverse medii. Lampa care trece de la clasic la modern. Această lampă mică de perete cu o formă simplă creează un joc în sus și în jos de fascicule de lumină pe perete. Realizat cu materiale de înaltă calitate, Smith este disponibil în diferite temperaturi de culoare a luminii LED, alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine!

Vă rugăm să rețineți: aplicație disponibilă în diferite finisaje. Vizualizați diagrama de culori și indicați codul de culoare dorit în caseta corespunzătoare.​

Caracteristici:
- Material: Teracota colorata pentru exterior
- Difuzor în pmma (polimetilmetacrilat)
- Nr. TOTAL de LED-uri: 3, adică 1x LED de 1,7 W pentru lumină indirectă și 2x LED-uri de 1,7 W pentru lumină directă
- Clasament IP 65

Pentru articol cu ​​lumină albă caldă (3000°K), LED-uri incluse: 3 x 1,7 Watt (putere), unghi de iluminare de 40°; sursa de alimentare INCLUSA (500 mA curent constant)
Pentru articol cu ​​lumină albă naturală (4100°K), LED-uri incluse: 3 x 1,7 Watt (putere), unghi de iluminare de 40°; sursa de alimentare INCLUSA (500 mA curent constant)

Toscot oferă modele de iluminat care combină tradiția toscană de turnare manuală cu forme și decorațiuni de la clasic la contemporan.
Piese unice realizate manual folosind materiale de înaltă calitate și acordând o atenție deosebită versatilității de utilizare și coordonare. Atenția pentru decorațiuni și finisaje conferă produselor o valoare deosebită, iar cercetarea creativă, care stă la baza creării lor, transformă obiectele în soluții de amenajare mereu actuale.

- Produsele TOSCOT sunt realizate integral manual, prin urmare pot exista diferente minime de forma si culoare intre articolele de acelasi tip si imaginea de referinta. Aceste discrepanțe nu pot fi considerate defecte de fabricație, ci subliniază unicitatea produsului.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro