Made in Italy

Aplică de perete din ceramică și metal Toscot Traffic produsă în Toscana

  • Made in Italy
  • Cod: 1032LP
Lei 2208,71
Afișează Opțiunile Disponibile:
Material baza din ceramica si metal
Măsuri H 150 P 140 mm
Timpii de livrare 15 zile lucratoare de la plasarea comenzii
Aplică ceramică Toscot Traffic produsă în Toscana
Modelul este alcătuit dintr-un cilindru central care conține conexiunea electrică, din care se ramifică alți cilindri laterali în diferite poziții. Este realizata din ceramica turnata alba, vopsita email si dubla foc la peste 1000 de grade. Componentele metalice sunt de diverse culori inclusiv alb și portocaliu, acesta se inspiră din primele produse industriale din anii 60, sau verde fluorescent precum hainele de avertizare ale celor care lucrează pe drumuri.
Bec: 2xE27 max 42w
IP : 20

Lampa de perete Traffic este disponibilă în diferite culori: vizualizați diagrama de culori și indicați codul de culoare dorit în caseta corespunzătoare.

Traffic este o serie alcătuită din plafoniere, aplice de perete și suspensii cu becuri vizibile fără utilizarea unor capace suplimentare din sticlă sau ceramică, în acest fel lumina trece direct. Denumirea derivă din cuvântul englezesc „traffic lights” sau semafor, deoarece amintește de efectul vizual al luminilor de la intersecțiile rutiere.

Toscot oferă modele de iluminat care combină tradiția toscană de turnare manuală cu forme și decorațiuni de la clasic la contemporan.
Piese unice realizate manual folosind materiale de înaltă calitate și acordând o atenție deosebită versatilității de utilizare și coordonării. Atenția pentru decorațiuni și finisaje conferă produselor o valoare deosebită, iar cercetarea creativă, care stă la baza creării lor, transformă obiectele în soluții de amenajare mereu actuale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro