Made in Italy

Aplice Industrială Vintage din Fier - Loft Il Fanale

  • Made in Italy
  • Cod: 269.05.OF
Lei 3492,50
Măsuri Difuzor: Ø220 mm x h.160 mm; dimensiuni maxime de gabarit 600mm; Rozetă Ø105 mm
Timpii de livrare 4 săptămâni
Lampă de perete reglabil în fier mansardă Il Fanale
Bec 1 x max 46W și 72 - nu sunt incluse

Loft Series
Materialitatea puternic și caracteristicile estetice cercetate distinge aceste produse de la lămpile interioare realizate din fier, elemente de design contemporan mobilier. Sistemul specific articulațiilor în mod deliberat industriale, rezultatul uniunii perfecte între materie și măiestrie, permite mișcarea dublă de sus în jos și de la dreapta la stânga.
Colecția Loft este compus din suspensii, lumini de perete, o lampă de masă și o lampă, toate în finisare fontă cu îmbinări din alamă.

Lumina
Povestea Il Fanale datează din 1979 , când Fausto Della Torre , și soția sa , Luisa Marin a decis să se lanseze într-o călătorie extraordinară de pasiune și munca grea. Pornind de zeci de ani de experiență în lucrul cu metale traditionale, au gasit compania cu intenția și voința de a produce lămpi originale și de înaltă calitate unică.
Dedicație, determinarea și angajamentul sunt calitățile care fac Il Fanale ceea ce este astazi: un artizan de succes în industria de iluminat, cunoscut în Italia și în străinătate.
Lămpile de Il Fanale, companie care a făcut Made in Italy marca sa, sunt opere de artă „și lumină“, capabile să se încadreze în contexte contemporane , ca trimiteri la tradiția italiană.
Producția, în întregime italiană, este capabil să se amestece măiestrie perfect sublim cu cele mai noi tehnici de iluminat creând astfel produse unice și atemporal, menținând în același timp materia primă. Design-ul fiecărei colecții este configurat ca o sinteză perfectă de formă și funcție care, combinate cu o calitate înaltă a materialelor și o prelucrare grijuliu face fiecare unitate de producție unică și nu standardizate: o ediție specială.

Lumina ofera produse cu un conținut ridicat de design de adresare unui public care are un stil personal și a căutat, fără a neglija cele mai recente tendințe.
linii simple, curate si elegante , cu influențe internaționale sunt integrate și să respecte artizanul italian a crea lămpi caracterizate printr - un echilibru de volume și de proporții și creativitate , fără excese , care iese în evidență valoarea aparținând produsului. O valoare raportată prin mâinile calificați artizani ai săi că, datorită utilizării de materiale de calitate și o mare atenție la tehnicile de producție adaugă valoare produselor de croitorie.

Materialele folosite pentru realizarea tuturor lămpi Lumina, acestea sunt cele mai reprezentative ale tradiției: alamă, cupru, fier. Sticla de Murano si ceramica de Bassano reprezintă în loc cea mai înaltă expresie a Made in Italy.
Metalele sunt supuse unui tratament special de oxidare accelerată, care dă o patină de îmbătrânire, definit ca „antic“. Această prelucrare specială permite fiecărui material să-și asume anumite caracteristici. Brass are o culoare care tinde spre verde pădure, cupru capătă nuanțe de roșu în timp ce nuante mai inchise de fier culoarea originală.
Tratamentele de post-procesare și procedurile care sunt utilizate pentru a ajunge la produsul final respectă metodele tradiționale care aparțin familiei și pronunțate până în prezent.
 
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro