Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

artizanat și în jos din ceramică lampă și metalo Kristen Ferroluce

Cod: KRISTEN
Lei 2.051,00 Lei 2.546,74 -19%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Ø 40 cm; Greutate 3,35 Kg
Timpii de livrare
20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Ferroluce
Kristen lampă ceramică și metalică manuală cu sistem de scripeți de către Ferroluce
Kristen este o lampă fantastică cu sistem de scripeți, cu un design unic și original și realizat manual de specialiști calificați în Italia.
Această lampă frumoasă este realizată dintr-o coroană metalică largă, cu finisaj mat ruginit, susținută de un cablu împletit, care completează stilul industrial și datorită căruia puteți ajusta cu ușurință înălțimea, în timp ce piesele ceramice care o fac sunt lucrate cu detalii ciudate, pentru a completa un echilibru între formele pline și cele goale. Aceste materiale le dau lui Kristen acest rol de rechemare a trecutului.
Kristen este inspirată de stilul rustic american.
Este o lampă cu mici culori strălucitoare și un gust trăit, este simplu și fără sfârșit!
Kristen dă viață unei lumini pure fără ecranare. Este tocmai aceste forme simple și delicate care atrag atenția și care fac din Kristen capabil să se adapteze la orice decor de la cel mai simplu și minimal până la cel mai clasic, creând un contrast delicat
Aduceți și o notă de design în casa dvs.!

Notă: Becul este exclus
Bec folosibil: 1x max 77 W, soclu E27

IMPORTANT: Deoarece finisarea articolului este complet realizată manual, produsul poate suferi mici modificări de ton în comparație cu imaginea, o caracteristică care subliniază unicitatea fiecărui produs individual.

Lampa poate fi completată cu becurile speciale ale liniei de retur Ferroluce. Modele disponibile: Grace, Serenity, Natalia și Lily.

Ne informăm clienții că politica privind returnarea companiilor nu poate fi aplicată următoarelor produse, deoarece acestea sunt produse artizanale și unice realizate manual, la cererea clientului. Aceasta înseamnă că nu pot fi returnate după cumpărare.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate