Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

artizanat și în jos din ceramică lampă și metalo Kristen Ferroluce

Cod: KRISTEN
Lei 2.126,41 Lei 2.769,59 -23%
TVA inclus

madein_italy

- +
Măsuri
Ø 40 cm; Greutate 3,35 Kg
Timpii de livrare
20 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Ferroluce
Lampă realizată manual în ceramică și metal Kristen Ferroluce
Kristen este o lampă fantastică sus și jos, cu un design unic și original, realizată manual de meșteșugari pricepuți din Italia.
Această lampă frumoasă este formată dintr-o coroană metalică mare, cu un finisaj ruginit mat, susținută de un cablu împletit care își completează stilul industrial și datorită căruia îi puteți regla cu ușurință înălțimea, în timp ce piesele ceramice care o compun sunt lucrate. cu detalii craquelé, pentru a completa un echilibru de forme pline și goale. Tocmai aceste materiale îi conferă lui Kristen acest rol de amintire a trecutului.
Kristen este inspirat de stilul rustic american.
Este o lampă cu culori slabe și o aromă trăită, este simplă și atemporală!
Kristen creează lumină pură, fără ecran. Aceste forme simple și delicate care atrag atenția și care fac ca Kristen să se poată adapta la orice decor de la cel mai simplu și minim la cel mai clasic, creând un contrast delicat
Aduceți și o notă de design acasă!

Vă rugăm să rețineți: becul este exclus
Bec utilizat: 1x max 77 W, priză E27

IMPORTANT: Deoarece finisarea articolului se face complet manual, produsul poate suferi mici variații de ton în ceea ce privește imaginea, o caracteristică care subliniază unicitatea fiecărui produs.

Lampa poate fi completată cu becurile specifice liniei Ferroluce Retrò. Modele disponibile: Grace, Serenity, Natalia și Lily.Informăm clienții noștri că următoarele produse sunt excluse din politica de returnare a companiei, deoarece acestea sunt produse unice realizate manual făcute la cererea clientului. Aceasta înseamnă că nu pot fi returnate de client după cumpărare.
Deoarece acestea sunt produse fabricate manual, culorile reale pot diferi de cele prezentate în fotografii.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate