Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Cada de baie de sine statatoare turnate picioare de fier Hall

Cod: HALL
Lei 32.131,13
TVA inclus
Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
1780 x 800 mm; Greutate 154 kg; Capacitate 240 L
Timpii de livrare
40 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Cadă de sine stătătoare de design hol cu picioare din fontă
Cadă de sine stătătoare în întregime din fontă. Finisaj intern de 2 mm emailat cu titan și finisaj exterior vopsit în diferite variante cromatice; complet cu picioare din fontă, de asemenea, decorate și colorate. Cadă de baie care reprezintă vârful luxului!

IMPORTANT: Finisajul extern al rezervorului disponibil în diferite variante cromatice, vizualizați graficul de culori și indicați în caseta corespunzătoare codul culorii dorite.

Notă: Este posibil să personalizați picioarele, pentru a primi picioarele personalizate solicitați o ofertă de la: clienti@viadurini.it

- Robinetul și evacuarea sunt excluse

Care sunt avantajele căzilor din fontă emailată? Multe!
Iată principalele puncte:
• Sunt un produs ecologic. Spre deosebire de acril, fonta emailată este o soluție verde.
• Utilizate din ce în ce mai mult în medii în care cerințele de igienă, durabilitate și performanță capătă cea mai mare importanță, rezervoarele din fontă sunt excelente pentru a contracara proliferarea bacteriană.
• Ideal pentru o baie relaxantă și sănătoasă. Fonta este un material neinflamabil care nu emite gaze toxice sau fum în caz de incendiu.
• Comparativ cu alte materiale - cum ar fi acrilul și fierul - fonta absoarbe la maximum zgomotele enervante și de la baie.
Solid și inalterabil în timp. Spre deosebire de acril, caziile din fontă au o rezistență ridicată la mai mulți factori; foc, șoc și substanțe chimice.
Economic . Fonta menține temperatura apei neschimbată și constantă.
Întreținere ușoară . Suprafața vitrată este netedă și compactă. Acesta este motivul pentru care nu reține calcarul și este ușor de curățat.
100% producție UE - 25 de ani garanție

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate