Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Design baie de sine statatoare din fontă ace decorative Wanda

Cod: WANDA
Lei 34.828,19
TVA inclus
Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
X la 810 mm 1700; Greutate 124 kg; Capacitate 220 L
Timpii de livrare
40 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Baie de sine statatoare turnate de design de fier cu picioarele Decorate
Freestanding de baie realizate în întregime din fontă. smalțul intern finisaj titan 2 mm și vopsit finisaj exterior în diferite variante de culori; complet cu picioare, de asemenea, realizate din fontă decorate și pline de culoare. Baie care reprezintă final în lux!

IMPORTANT: In afara de finisaj piscina disponibil în mai multe opțiuni de culoare, afișează diagrama de culoare și în caseta indică codul de culoare dorit.

Notă: Puteți personaliza pinii, pentru a primi personalizate cerere PIN - ul de stabilire a prețurilor la: clienti@viadurini.it

- robinet de scurgere și exclus

Care sunt avantajele rezervoarelor din fontă emailată? Loturi!
Iată principalele puncte:
• Acestea sunt un produs ecologic. Smaltuita fonta ca acrilic opus este o soluție verde.
• Folosiți întotdeauna cel mai mult în mediile în care cerințele de igienă, durabilitate și performanță este o preocupare principală, cazi de baie din fontă sunt foarte bune pentru combaterea proliferării bacteriilor.
• Ideal pentru o baie relaxantă și sănătoasă. Fonta este un material neinflamabil , care nu emite gaze toxice sau fum în caz de incendiu.
• În comparație cu alte materiale - cum ar fi acrilic si fier - fierul absoarbe la zgomote mai enervant și baie de apă.
Robust și inalterabile. Pe acrilic contrar, cazi de baie din fontă au o rezistență ridicată la mai mulți factori; incendiu, șoc, și produse chimice.
Economie. Fonta menține neschimbată și temperatura constantă a apei.
Întreținere ușoară. Suprafața emailate este netedă și compactă. De aceea nu deține calcar și este ușor de curățat.
Producția 100% UE - 25 ani garanție

Viadurini de baie Colectia este solutia potrivita pentru a da eleganță și valoare pentru baie. design de calitate înaltă și amestec impecabil la un rezultat excepțional în trend.
Cada devine regina absolută a baie. Se potrivește în orice mediu, de epocă, modern sau retro. Alegeți combinația potrivită pentru un efect care poate incanta invitatii dumneavoastra!

Ultimele produse vizualizate