Baie de sprijin la sol turnat in Romeo

  • Cod: ROMEO
Lei 87.031,80
Măsuri X la 680 mm 1700; Greutate 198 kg; Capacitate 215 L
Timpii de livrare 40 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Design cadă de sine stătătoare din fontă
Cadă de sine stătătoare realizată în întregime din fontă care se sprijină pe pământ. Finisaj intern de 2 mm emailat cu titan și aluminiu satinat mat sau strălucitor, alegeți finisajul care vă place cel mai mult! Cadă de baie care reprezintă vârful luxului!

- Robinetul și evacuarea sunt excluse

Care sunt avantajele căzilor din fontă emailată? Multe!
Iată principalele puncte:
• Sunt un produs ecologic. Spre deosebire de acril, fonta emailată este o soluție verde.
• Utilizate din ce în ce mai mult în medii în care cerințele de igienă, durabilitate și performanță capătă cea mai mare importanță, rezervoarele din fontă sunt excelente pentru a contracara proliferarea bacteriană.
• Ideal pentru o baie relaxantă și sănătoasă. Fonta este un material neinflamabil care nu emite gaze toxice sau fum în caz de incendiu.
• Comparativ cu alte materiale - cum ar fi acrilul și fierul - fonta absoarbe la maximum zgomotele enervante și de la baie.
Solid și inalterabil în timp. Spre deosebire de acril, caziile din fontă au o rezistență ridicată la mai mulți factori; foc, șoc și substanțe chimice.
Economic . Fonta menține temperatura apei neschimbată și constantă.
Întreținere ușoară . Suprafața vitrată este netedă și compactă. Acesta este motivul pentru care nu reține calcarul și este ușor de curățat.
100% producție UE - 25 de ani garanție
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter