Lavoar rotund Suport Onyx Java, natura de servicii de proiectare

  • Cod: ISLATOONI
Lei 2055,65 Lei 2569,58 -20%
Timpii de livrare 7/14 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Greutate produs kg 30,00
Countertop suport rotund Onyx Java.
Dimensiuni: Diametru 45 x H 15 cm
L „Onyx este o varietate de mase compacte cuarț microcristalina, opace sau semi-opac uniform de culoare. Tonuri sale de atingere roșu, maro, și gama completă de gri la negru, având o suprafață proiectat de dungi și nuanțe de cristal. Onyx sunt mai puțin compact decât marmură și au defecte și fisuri, care sunt în mod normal rășină naturală, astfel încât să fie o suprafață uniformă și bine închisă.
L „Onix este o piatră naturală și , ca atare , pot diferi foarte mult în funcție de cariera de extracție.
Cu el puteți crea chiuvete unice, caracterizate prin culori și Nervurile izbitoare și de neegalat. Este astfel un material vechi la fel de prețios, capabil să se adapteze la toate tipurile de mobilier, de la cele mai moderne pentru cel mai clasic, încă de gestionare pentru a crea medii unice.

Caracteristica pietre naturale este prezența diferitelor vinișoare, culori și nuanțe, precum și prezența unor mici „micro lacrimi“ și găuri, care sunt defecte nu trebuie luate în considerare, dar o parte din naturalețea produselor realizate cu aceste materiale. Desăvârșirea suprafață este atins numai în produsele din rășină sau din ceramică, realizate cu procesele industriale. Din acest motiv, în etapa finală a chiuvetei fabricarea și cădițe de duș, pentru unele tipuri de piatră (care , în natură au micro - fisuri și găuri) produsele sunt supuse unei proceduri de monitorizare, iar găurile sau microfisurile sunt perfectat , prin amestecarea rășinii cu reziduurile de pulbere din aceeași piatră.
CURĂȚAREA PENTRU Bowls și a veselei duș din piatră naturală
Pentru curățarea zilnică a tuturor pietre naturale, vă recomandăm absolut de a utiliza doar apa, sau produse NEUTRU DETERGENTS nu pentru alte produse pe bază de acid, care poate ruina structura și supericie de piatră , în câteva săptămâni , PIATRA NATURALA PE BAZA DE APA-si!
TRATAMENT
Este strict necesar pentru a continua cu aplicarea unui tratament la momentul instalării, de atunci se repetă periodic, în funcție de duritatea apei și de utilizare. Acesta poate fi utilizat numai un produs pentru piatra naturala pentru a proteja piatra a lungul timpului.
 
Viadurini.it cu colecția sa exclusivă Viadurini Bath Collection oferă d „mobilier pentru baie cu un design original și fără precedent. Chiuvete appogio rotunde, dreptunghiulare, eliptice ... lavoare piramidale coloana, cilindrice, căzi de duș și multe altele. O colecție în care natura domnește suprem. Toate articolele oferite sunt realizate din pietre naturale, de culoare și nuanțe de cereale prețioase, în mod deliberat lăsate la starea lor brută fascinantă.

De cecumpărați:
  • calitate excelent / raport preț
  • design original
  • marmură și piatră naturală
  • colecție exclusivă Viadurini
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro