Made in Italy

Banca de baie modernă cu design modern, produsă în Italia, Recanati

  • Made in Italy
  • Cod: RECANATI
Lei 2.797,40 Lei 3.496,73 -20%
Material Solid Surface-Luxolid
Măsuri L60xP30xH34 cm.
Timpii de livrare 10/20 zile lucrătoare
Banchetă de design modernă din Italia Recanati
Recanati este o bancă ideală pentru a oferi medii moderne și contemporane, proiectate în principal pentru băi. Accesoriu minim și rafinat cu linii moi și design curat, perfect pentru optimizarea spațiilor din mediul înconjurător.

Acesta este creat în întregime de artizani italieni și se distinge prin calitatea materialului cu care este produs. Este produsă în Luxolid, rezultatul anilor de cercetare și experimentare, care constă dintr-un compus sintetic pe bază de rășini poliacrilice și umpluturi minerale. Material exclusiv de înaltă calitate în comparație cu produsele din plăci care, datorită diferitelor faze de lipire în timp, pot prezenta culori sau fisuri. Luxolid, pe de altă parte, este amestecat și prelucrat în mucegai prin procese polimerice. Odată injectat direct în matrițe, datorită ultimelor etape de tratare și finisare, rezultă o structură uniformă fără diferențe de culoare sau compactitate, garantând un produs de excelență estetică și perfecțiune tehnică.
Din moment ce Luxolid este un produs omogen, în caz de zgârieturi sau daune minore este posibil să-l restabilești, readucându-l la aspectul original chiar și după mulți ani. În cazul în care este umed, se recomandă să se usuce întotdeauna produsul pentru a împiedica formarea de urme de calcar, care totuși nu ar deteriora materialul. Curățarea se poate face cu detergenți normali și creme non-abrazive.

Recanati este disponibil în versiunea standard în șaisprezece culori diferite.

Personalizați-vă mediul înconjurător cu această bancă autentică din Italia.
Pentru informații și / sau citate, contactați-ne.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter