Made in Italy

Baterie clasică din alamă pentru chiuvetă de bucătărie Made in Italy - Carmel

  • Made in Italy
  • Cod: CARMEL
Lei 1.001,97 Lei 1.252,51 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 10/15 zile lucrătoare

Baterie pentru chiuvetă din alamă în stil clasic Made in Italy.

Baterie pentru chiuveta de bucătărie fabricată în Italia din alamă completată cu gura de reglare antică. Caracterizat printr-o atenție deosebită acordată mediului, acest articol propune un cartuș definit ES proiectat și conceput tocmai pentru economisirea energiei, deoarece furnizează apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând astfel solicitarea de apă caldă la cazan, permițând astfel o economie de energie consecventă.
Designul său este caracterizat de linii cu un gust clasic care, întrunind eleganța alamei și finisajele sale minunate, creează un obiect rafinat capabil să revoluționeze mobilierul oricărei bucătării, oferind o notă rafinată și clasică perfectă pentru medii cu o tradiție la fel de tradițională ca modernă și contemporană.

Finisaje disponibile :
  • crom;
  • bronz;
  • cupru.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter