Made in Italy

Baterie cu un singur orificiu pentru lavoar de bucătărie din alamă cromată Fabricat în Italia - Țelină

  • Made in Italy
  • Cod: SEDANO
Lei 1.247,62 Lei 1.559,51 -20%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucrătoare

Mixer modern cu o singură orificiu pentru chiuvetă de bucătărie din alamă cromată Made in Italy.

Baterie cu o singură orificiu pentru chiuvetă de bucătărie Fabricat în Italia, realizat din alamă cromată, completat cu gura pivotantă și șurub de 1/4 tura dreapta. Simplu și modern , stilul acestui articol este extrem de versatil , ideal atât pentru bucătăriile moderne, cât și pentru zonele cu un gust mai clasic. Posibilitatea de a orienta tubul pentru a-l poziționa în funcție de nevoile dumneavoastră mărește și mai mult funcționalitatea acestuia, făcându-l un robinet perfect pentru a satisface orice nevoie.

Datorită utilizării materiilor prime de calitate certificată și controlului minuțios al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent care să permită obținerea numai a celor mai bune .
Liniile moderne și elegante garantează un nivel ridicat de calitate, care oferă o gamă de accesorii capabile să asigure inovația , designul și siguranța , caracteristici care fac ca fiecare produs să poată îmbogăți și îmbunătăți latura estetică a bucătăriei.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter