Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Baterie de bidet din alamă cromată fără scurgere Fabricat în Italia - Sindra

Cod: SINDRA9
Lei 859,21 Lei 1.291,22 -33%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Alamă
Timpii de livrare
7/10 zile lucrătoare
Viadurini Taps

Baterie de bidet din alamă de design modern Fabricat în Italia.

Baterie bidet fabricată în Italia din alamă fără deșeuri cu gura pivotantă. Funcționalitatea și stilul se reunesc pentru a da viață acestui complement elegant și inovator cu linii moi și curate. Datorită utilizării materiilor prime de înaltă calitate , produsul este solid și robust, iar finisajele minunate îmbogățesc aspectul și mai mult, făcându-l un adevărat obiect de design .
Produsul asigură, de asemenea, o atenție sporită mediului, oferind 2 tipuri de cartușe proiectate și create tocmai pentru economisirea energiei. Primul se numește ECO și necesită butonul să aibă două poziții de deschidere. La primul bloc, veți obține un debit de apă redus cu 50%, în timp ce cu o deschidere mai largă, veți obține mai multă apă, permițându-vă astfel să reglați debitul în funcție de nevoile noastre, evitând risipa. Al doilea tip definit ES furnizează apă rece atunci când maneta este ridicată în poziția centrală, evitând astfel solicitarea de apă caldă către cazan, permițând astfel o economie de energie.

Opțiuni disponibile :
  • Cartuș ECO ;
  • Cartuș ES .

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate