Made in Italy

Baterie lavoar baie cu gura de scurgere 170 mm intre centru Made in Italy - Medida

  • Made in Italy
  • Cod: MEDIDA1-SHOWROOM
Lei 1.172,79 Lei 1.675,44 -30%
Material Alamă
Timpii de livrare 7/10 zile lucratoare

Baterie moderna pentru chiuveta de baie din alama cu finisaj cromat cu sifon Made in Italy.

Baterie chiuveta baie din alama finisaj cromat cu gura de scurgere 170 mm intre centru complet cu cartus deschis Kerox Ø 25 mm. Liniile pătrate și unghiurile bine definite dau o notă extrem de modernă și rafinată produsului și întregii încăperi, îmbogățindu-l cu stil și un gust complet nou. Simplitatea sa si minunatul finisaj cromat permit acestui robinet sa devina parte a oricarui decor intr-un mod impecabil, rezultand discret si elegant.

Datorită utilizării de materii prime de calitate certificată și controlului meticulos al fiecărei faze a ciclului de producție, fiecare element al acestei linii este capabil să ofere produsul perfect Made in Italy , caracterizat printr-un raport calitate-preț excelent, permițând obținerea doar a celor mai bune. .
Liniile moderne si elegante garanteaza un nivel inalt de calitate ce ofera o gama de accesorii capabile sa asigure inovatie , design si siguranta , caracteristici care fac ca fiecare produs sa fie capabil sa imbogateasca si sa puna in valoare latura estetica a baii dumneavoastra.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter