8 Idei Pentru a Alege Masa Perfecta Pentru Tine!

Masă Protagonistul designului casei - 8 idei fantastice cu gust Made in Italy

Masă iese ca real și unic protagonist între elemente de mobilier din casa ta. Un tabel care nu reprezintă doar un obiect funcțional de mobilier, dar, de asemenea, o operă de artă de exprimare a personalității persoanei care a cumpărat-o.

În spatele fiecare masă este o munca de cercetare pe cele mai inovatoare materiale de a utiliza și elegant și unic finisaje pentru a cuceri inima care se uită la ele. Mai mare atenție este acordată mediului prin utilizarea de produse ecologice și procese de transformare cu tehnologii avansate, care au o deosebită atenție verde aspect al producției.

Mai jos am sa va arat cateva propuneri de la site-ul nostru, lasa-te fi surprins de varietatea de materiale și particularitatea formelor de aceste mese pentru exterior si interior!

1 - Masă extensibilă până la 300 cm din sticlă și oțel fabricată în Italia - Grotta:

Prima propunere pe care v-o prezentăm este o masă extensibilă Grotta; conturat de o combinație perfectă de estetică și practicitate, care garantează un impact puternic în orice context. Fabricat manual în Italia, cu materiale de înaltă calitate și 100% fabricat în Italia. Caracterizat de un blat din sticlă călită și o bază din oțel lăcuit negru sau alb.

2 - Masă rotundă extensibilă de până la 170 cm în laminat Made in Italy - Dolari:

În al doilea rând, vă propunem o masă rotundă extensibilă Dolari se caracterizează printr-un design ușor și de bun gust, care îl face o piesă de mobilier decisiv originală. Fabricat manual în Italia, cu materiale de înaltă calitate și 100% fabricat în Italia.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

3 - Viadurini Living - Masă rotundă din ceramică cu design rotund și bază din sticlă afumată fabricată în Italia - Random:

A treia propunere este o masă rotundă. Mesele rotunde sunt din ce în ce mai utilizate la mobilarea mesei și a bucătăriei. Acest lucru se datorează faptului că forma lor, caracterizată prin absența marginilor, oferă o capacitate mai mare și favorizează conversația dintre oaspeți. Masa rotundă aleatorie rotundă este etichetată cu un design elegant și versatil perfect pentru decorarea oricărui stil de mediu.
Artizanat în Italia cu materiale de calitate excelentă.
Compus dintr-un blat ceramic cuplat cu sticlă (grosime 12/8 mm sticlă + 5 mm ceramică) și bază din sticlă afumată.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

4 - Viadurini Living - Masă extensibilă alb cu structură solidă naturală Rico:

Pentru cei care iubesc simplitatea fără a sacrifica designul propunerii noastre este masa extensibilă Rico. Estetica Rico se bazeaza pe contrastul dintre albul rece al podelei și lemnul pătat naturale rama de lemn. Este ideal pentru cei care iubesc pentru a distra prietenii și familia pentru masa de prânz sau cină. Rico poate fi întins în etapa 3: 240, 300 sau 360 si cm lungime.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

5 - Masă modernă din lemn și sticlă venețiană Briccola:

Un sfat pentru cei care iubesc unicitatea este de la Veneția masă. Acesta reprezintă un tribut adus acestui minunat oraș Italian, din lemn de Venețiene briccole este capturat în interiorul sticlei în creațiile de sus de masă. Ceea ce este frapant este armonie între sticlă simbol al lagună de apă și briccola lemn care reprezintă natura, cu ciclurile sale.

6 - Masă extensibilă de design cu blat din sticlă temperată Iside:

Dacă, în schimb, doriți o masă de design care utilizează diferite materiale pentru producția printre ei oțel inoxidabil pentru a obține o structura rezistenta si lemn pentru picioare care se armonizeaza perfect cu sticla securizata de sus. Disponibile în diverse dimensiuni, de Iside masa are, de asemenea, extensia pentru a mări suprafața.

7 - Design modern de masă din sticlă călită fabricat în Italia, Clark:

Pentru cei care iubesc stilul modern și vreau să furnizeze sala de mese lor nu numai cu o masă, dar cu o sculptură, oferim Clark masa de Viadurini Lving a realizat cu szkło hartowane de sus și de poliuretan de bază de către o companie italiană specializată în mobilier, accesorii pentru noi de Viadurini.

8 - Mese laterale moderne din lemn de stejar fabricate în Italia Zerba:

În cele din urmă pentru cei carora le place stilul clasic cu o nota originala vom prezenta Zerba masă, unul dintre cele mai cumpărate de către clienții noștri. O masa extensibila, extensiile sale sunt conținute în interiorul, produs în întregime în Italia, cu picioare de metal și lemn de stejar placat cu partea de sus. Forma picioarelor și înclinația pe care producătorul le-a dat la picioare oferte la privitorului o idee de stabilitate care dispare în mediul înconjurător.

8 Idee per Scegliere il Tavolo Perfetto per Voi!

Faceți clic aici pentru a vizualiza alte propuneri despre mese Viadurini made in Italy.

Noemi Repossini
Press Office Viadurini
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter