Caşmir Face Cunoștință cu Lumina din Colecția de Lămpi Agape!

„Inima Italiei se aprinde și a devenit ușoară”.
 
Ridicați prima coliziune a lămpilor în cașmir, un material prețios și natural care nu a fost folosit până acum în domeniul iluminatului, care contribuie la crearea lămpilor de design de lux.

Viadurini a creat, în colaborare cu Sideform, un produs în care lumina și cașmirul se întâlnesc armonios.
Sideform este un magazin artizanal umbrian în care lucrează trei generații! Născută în anii '70 și specializată de atunci în producția de abajururi clasice din bumbac și mătase, a decis să se deschidă către nou prin alegerea unei materii prime prețioase, cum ar fi cașmirul.
Un pariu câștigat datorită alegeriicașmir de cea mai înaltă calitate achiziționat de un producător renumit și pentru minunata producție artizanală cu grijă pentru detalii pentru fiecare produs.

Oferta este variată, puteți găsi lămpi de masă pătrate sau cilindrice sau candelabre suspendate cilindrice cu diferite dimensiuni perfect adaptabile atât în ​​spațiile de locuit, cât și în cele de dormit.
Sunt disponibile în culori de nurcă, culoarea naturală a cașmirului fără dependența de coloranți, și taupe, un ton gri care amintește culoarea pietrelor, pentru a demonstra încă o dată importanța pe care compania o acordă legăturii cu natura.

Noi din Viadurini avem ca misiuneacela de a descoperi cei mai buni artizani italieni, creatori de mobilier cu design unic care preiau clienții noștri. Avem scopul de a răspândi nu numai în Italia, ci mai ales în străinătate, excelența datorită site-ului nostru tradus în multe limbi!

Faceți clic aici pentru a descoperi lămpile Agape din cașmir!

Biroul de presă Viadurini

Noemi Repossini
Email Newsletter
Newsletter