Cel Mai Bun Transport Asigurat cu Viadurini - Paleti Rezistenți, Ecologici și Antimucegai

Viadurini expediază în întreaga lume cu un anumit transport asigurat conceput pentru a îndeplini următoarele puncte cheie:
  • Transport asigurat
  • Livrare prin paleti fumigati
  • Anti-mucegai
  • Ecologic
  • Rezistent și durabil
  • Material 100% reciclat

Paleti fumigati pentru transporturi internationale

Utilizarea  paletilor fumigați certificați vă permite să livrați fără probleme produsele achiziționate și să preveniți formarea mucegaiului pe suprafața platformei de lemn. Funcționând din 1956, compania de ambalare pe care ne bazăm produce și livrează palete fumigate standard și supradimensionate, reversibile și ireversibile, cu 2 sau 4 căi de furcare. Are sediul central și este activ pe întreg teritoriul italian. 

Materia primă provine exclusiv de la companii certificate PEFC, care trag lemn din păduri gestionate în mod responsabil, care nu sunt supuse tăierii ilegale. Recurgerea la utilizarea paleților fumigați PEFC, puteți Contribui activ la respectarea ritmului natural de creștere a pădurilor și la protejarea drepturilor popoarelor indigene. Ca să nu mai vorbim că ambalajul nu folosește compuși chimici precum coloranți și aditivi în cadrul procesului de fabricație a paletelor fumigate, care sunt deci 100% reciclabili.

Tratamentul termic al paletilor fumigati

Transportul în afara UE a ambalajelor din lemn brut cu o grosime mai mare de 6 mm este reglementat de standardul ISPM 15, care impune tratarea lemnului platformelor la temperatură ridicată (TH) sau prin fumigare cu bromură de metil (MB). Este adevărat că acest din urmă tratament a fost interzis din 2010 din cauza efectelor nocive pe care le-ar avea asupra mediului. Din acest motiv, marca care trebuie aplicată pe  paletele fumigate ISPM 15 trebuie să poarte inițialele HT, care se referă la tratamentul termic efectuat conform metodelor permise de reglementări. Această operație constă în eliminarea potențialelor organisme dăunătoare prin expunerea paletului la temperaturi peste 56 ° C timp de nu mai puțin de 30 de minute și fără utilizarea substanțelor chimice. Cu toate acestea, dacă depozitați de obicei paleți fumigați în medii cu circulație redusă a aerului, cum ar fi containerele, poate apărea o creștere nedorită a mucegaiului.

Uscarea platformelor din lemn

Este posibil ca tratamentul termic al paleților fumigați HT să nu fie suficient pentru a împiedica mucegaiul și bacteriile să modifice conținutul ambalajului dvs. în timpul depozitării și transportului internațional. Atât de mult încât înainte de 2010 nu au lipsit cazurile de dispută pentru ambalajele din lemn, în ciuda faptului că au fost tratate în conformitate cu regulamentul ISPM 15.

Pentru a depăși această problemă, îndepărtați umezeala și împiedicați formarea mucegaiului, este necesar să uscați paletele fumigate . Compania efectuează uscarea tuturor platformelor sale, o operațiune care protejează lemnul de la apariția mucegaiului, reduce greutatea platformelor și le extinde durata de viață.

Unde livrăm cu acest serviciu?

Serviciul descris aici poate fi solicitat dacă veniți sau doriți ca acesta să fie livrat într-una din următoarele stări:
  • Anglia „Marea Britanie”
  • America „SUA”
  • Australia
  • Canada
  • Hong Kong
  • Japonia
  • Mexic
  • Emiratele Arabe Unite
Faceți clic aici și descoperiți Viadurini E-Commerce cel mai bun mobilier made in Italy și internațional.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter