Cipì Oferă un Aspect Total Pentru o Baie Super Cool

Fondată în 2003, Cipì este un lider în producerea și proiectarea de mobilier de baie fascinant. Mobilierul și accesoriile devin piese de decor pentru a furniza medii confortabile și elegante. Relevant în Italia, dar și în diferite țări ale lumii, Cipì produce accesorii ca chiuvete, mobilier și oglinzi, lucrând cu materiale prețioase și de înaltă calitate precum lemnul, piatra, rășina și metalele.

Îl intervievăm pe fondatorul Cipì Co - Piero Cappelli - pentru a afla ce este nou în mobilierul de baie 2017/18


Care este filozofia ta și cum ai descrie producția ta?
Be Different și Affinity sunt cele două parole pentru a accesa gândul care unește produsele și atmosferele Cipì precum un Fil Rouge. Amestecă materiale naturale precum Teak-ul recuperat la cele mai avansate performanțe ale HI MACS de la LG și adună cele mai prețioase pietre naturale cu oțelul cromat și întotdeauna perfect! Știm cum să îndeplinim particularitățile fiecărei părți a globului, propunând un format care există doar în capul celor care au imaginație și dorință de a proiecta ... o călătorie în modul de baie și materiale.

Care sunt cele mai populare produse de mobilier de baie din 2017?
Lemn de tec recuperat și 100% ecologic, alb total pentru suprafețe solide, veto vintage combinat cu ciment!

Și cele mai bine vândute?
Toate mobilierul din tec, chiuvetele Beton, accesoriile neașteptate și tot ce este ascuns în mod normal, dar care își recapătă demnitatea și devine protagonist datorită nouă; la fel ca seria „organizează” de accesorii utile pentru baie.

Baia este un spațiu de proiectat, dar mai ales de personalizat. Cum puteți personaliza oferta pentru stil, design și client diferit?
Mixează și asortează .. Oprește-te cu sarcini bine făcute! Ușor să fii elegant cu un costum de designer sau un ceas de mână prețios. Cipì devine special și unic, căutând unicitatea în combinații și materiale. Încercați dulapul alb din tec și Feel Good cu chiuveta Beton Round. Veți fi uimiți de profilul său ridicat, cu design pentru toate stilurile. Dar dacă doriți să creați un spațiu excentric .. ce să spuneți, sunteți răsfățați pentru alegerea potrivirii oglinzii Mata Hari cu consola de bază Zen Xl! Liber de amestecat, liber să-ți găsești ținuta ideală pentru baie.

O colecție, dar și o alegere de viață. Ce a inspirat noua colecție Feel Good 2018?
Călătoria, prietenia cu furnizorii de la Bali la Marrakech, dorința de a fi ușor, nevoia de a nu concura cu niciun concurent, dorința de lux pentru toată lumea și pentru fiecare zi.

Chiuvetă de baie independentă sau montată pe perete?
De obicei suspendat, dar sprijinit din ce în ce mai concret pe podea!

Care sunt cele mai solicitate?
Feel Good, Zen xl, inimitabila consolă Otto din lemn de Suar și multe altele.

Suspendat, independent, modern sau clasic; lavoarul modern este la modă și elegant. Care sunt propunerile dumneavoastră?
Pietre naturale precum Joya, marmuri prețioase precum Calacatta, cimenturi industriale și de design precum seria Beton sau oțeluri și metale din seria Open. Lavoarele noastre din lemn de tec sunt unice, realizate din rădăcini reciclate precum Sarong și Bantul.

Și care sunt materialele preferate?
Toate ... cu excepția Ceramicii, le lăsăm ... liderului instituțional al băii;)

Pentru un aspect total, baia Cipì oferă și iluminare. De ce să te concentrezi pe iluminatul din baie și ce distinge colecția ta?
Pentru că Lumina transformă lucrurile și oferă fiecărui produs un upgrade neașteptat, pentru că ieșim din baie pentru a intra în casă, pentru că avem o energie care nu ne permite să stăm liniștiți.

Spațiu de către
echipei Viadurini
specialistul în conținut web

 
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter