Cum să Alegi Vesela, Sticlă și Vase pentru Masă? Ceramica sau Porțelan?

Aspectul este conectat la felul în care are gust: Design Tableware

Alegeți schema de culori în funcție de nevoile dvs. și de decorul camerei. Vă puteți baza alegerea pe stilul pe care l-ați dat bucătăriei / restaurantului. Conform „gustului clasic”, cele mai elegante mâncăruri sunt cele cu un design minimalist, de preferință alb. Vesela albă este întotdeauna foarte populară, deoarece le puteți pune în mașina de spălat vase, nu se estompează, se combină cu cele mai multe echipamente, fac mâncarea să iasă în evidență și nu iese niciodată la modă. Cu toate acestea, au existat un număr tot mai mare de preparate cu decorațiuni luminoase , colorate, vesele , reușind să reînvie masa și mediul de bucătărie.

Dimensiunea și cantitatea de veselă:

Dacă doriți să folosiți plăci foarte mari, măsurați spațiul din interiorul unităților de perete și al mașinii de spălat vase; de exemplu, o placă de 30 cm de multe ori nu se încadrează într-un dulap normal de 30 cm. În plus, unii oameni cred că vesela mare duce la supraalimentare, în timp ce alții consideră că spațiul gol este foarte elegant.

Luați în considerare ceea ce aveți nevoie. Pentru fiecare copertă aveți nevoie: 2-3 farfurii, 2 căni, un bol mic cu capac, 1 farfurie pentru desert și 1 serviciu de ceai / cafea. Nu toate trebuie să fie împerecheate împreună, puteți profita de ele pentru a vă exprima creativitatea și pentru a alege forme, culori și texturi foarte sclipitoare.

Cum să alegi un Dinnerware: ceramică sau porțelan?

Când mergem să cumpărăm veselă, precum și ocaziile pentru care vor fi folosite (de lucru, acasă și ocazii speciale) și design, un lucru fundamental la care trebuie să fim atenți este materialul.
Bucatele de pe piață sunt fabricate din materiale diferite, dar în principal alegerea se încadrează pe două dintre ele:
  • ceramice
  • Porţelan
Ceramica este un  material ieftin și, prin urmare, obiectele din acest material costă în general mai puțin. Vesela fabricată în acest material este modestă, pentru utilizarea de zi cu zi.
Porțelanul , spre deosebire de ceramică, este un material foarte valoros. Legat de ceramica obișnuită, a înlocuit-o în aproape orice lucru din lumea gătitului și a cateringului.
Acest lucru se datorează faptului că plăcile din porțelan au o rezistență superioară la îmbătrânire și o duritate și durabilitate mai mari decât plăcile ceramice normale. În cele din urmă, acestea prezintă puncte de lumină superioară și o culoare albă clar mai strălucitoare.

Acum sunteți gata să achiziționați serviciul ideal pentru dvs. și nevoile dvs. Vă sfătuim să consultați aceste 4 categorii alese de noi pentru a găsi cele mai bune articole de masă din Italia.

1 - Serviciu de Masa
2 - Sticlărie
3 - Tacâmuri
4 - Set de ceai și cafea
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter