Cum se Alege Sticla de Cristal Potrivită pentru Masă - Articol



Principalele tipuri de pahare: fiecare băutură are propriul pahar

În utilizarea zilnică, de obicei folosim aceiași ochelari, dar este bine de știut că tipurile de ochelari sunt într-adevăr multe și diferă în funcție de utilizarea făcută din ele. În general, paharele sunt transparente și incolore și numai paharul cu apă poate fi, de asemenea, colorat.

Vasele sunt ochelari fără tulpini, cu gura largă și sunt folosite pentru apă, pentru băuturi, în general, pentru multe tipuri de cocktailuri. Paharul mic (numit și de modă veche) este utilizat pentru apă și coctkail și, în general, pentru toate cocktailurile cu conținut ridicat de alcool servite cu gheață.

Vasul mediu este potrivit pentru lichioruri sau băuturi spirtoase servite fără gheață. Paharul înalt este utilizat pentru băuturi lungi și cocktailuri cu fructe, deoarece capacitatea sa permite fructului să rămână scufundat în lichior.

Paharele de pahar sunt cele mai potrivite pentru vin, deoarece prin prevenirea contactului cu mâna cu ceașcă, acestea împiedică căldura să-i modifice aroma și temperatura. Mai mult, rețineți că forma și dimensiunea paharului permit să îmbunătățească personalitatea diferitelor tipuri de vin și să înțeleagă mai bine calitățile și nuanțele acestora.

Paharele de vin - dar aceasta este o regulă care se aplică tuturor paharelor - nu trebuie umplute niciodată complet, pentru a aprecia pe deplin conținutul.

Să ne bucurăm de un whisky bun la sfârșitul zilei este un lux pe care ar trebui să ni-l putem permite. Momentul acela de pace, în timp ce savurăm băutura noastră preferată , este unul dintre cele mai bune momente ale zilei. Dacă doriți să savurați în mod corespunzător această băutură, trebuie să o faceți într- un pahar de whisky bun care să îi garanteze gustul.

Există multe modele de ochelari de whisky, de obicei majoritatea sunt scăzute și largi. Deși mulți pot avea un design similar, există de fapt diferențe mari între ei. Unele sunt din cristal, iar altele din sticlă, altele sunt mai înalte.

3 lucruri despre ochelarii whysky de reținut:

  • Whisky-ul, ca și vinul, este o băutură vie care este afectată de recipient. Un pahar bun de whisky va da băuturii noastre o aromă mai bună. De asemenea, își păstrează intacte toate nuanțele și vă permite să o oxigenați mai ușor.

  • Ochelarii de whisky au o formă similară, toate ar trebui să aibă un design larg și redus. Multe sunt din cristal, dar le puteți găsi și din sticlă.

  • Aceste modele sunt în formă de lalea, cu o gură mai îngustă și un centru cupolat. Aceste pahare păstrează aromele, ceea ce sporește aroma lichiorului și vă permite să apreciați toate nuanțele lemnului.

Cristalul în pahare o soluție excepțională și ecologică: toate italiene!

Acum, că știți despre existența tuturor acestor tipuri de ochelari, vrem să vă prezentăm materialul în schimb, datorită tuturor materialelor, cristalul made in Italy pe care Viadurini îl oferă este cel mai bun de pe piață: produsele celui mai bun artizan italian. companiile prin urmare adevăratul made in Italy!

Caracteristicile unice ale LUXION® eco-cristal de sticlă, care este transparent, incolor, menține temperatura și aroma de serviciu, permițându - vă să savurați vinuri și alte băuturi prin expunerea profilului lor senzorial pentru analiza optimă. Lider în arta cocktail-urilor cu sugestii creative infinite pentru baruri și mixologie: cocktailurile viitorului sunt inspirate din tradiție datorită colecțiilor Viadurini.

De la combinația de strălucire, transparență și incoloră, care face din sticla Eco-cristal LUXION® materialul ideal pentru sectorul ospitalității de casă și profesional, până la un gust tradițional și elegant.

Faceți clic aici pentru a descoperi toate paharele de cristal pe care le oferă Viadurini.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter